Exodus – Egy új survival játék érkezik hamarosan

Az emberek már nem csak a való életben, de lassan már a virtuális térben sem bírnak majd a túléléssel. A LucasGame bejelentette legújabb játékuk, az Exodus indulásának dátumát, amiben a Holdon kell túlélnünk.

Exodus - Egy új survival játék érkezik hamarosan

Az Exodus egy túlélős játék, amely a Föld egyik alternatív verziójában játszódik, ahol a szovjet kormány megnyerte a holdra szállásért folytatott versenyt. Az űrutazás virágzott és nagy kolóniák jöttek létre a Holdon. A világ minden tájáról érkeztek a bátor telepesek, hogy a történelem során az elsők között hódítsák meg a friss határokat. Mi egy magányos telepest alakítunk, akit az Aurora Corporation küld el, hogy részt vegyen a hold kolonizációjában.

 

Miután a leszállás után az ember számára igen kellemetlen környezetben találjuk magunkat, nincs más hátra, mint túlélni. Ehhez egyszerű eszközök és korlátozott erőforrások állnak majd rendelkezésünkre.

Az Exodus 3 alapelvre épül: Építs, Fedezz fel, Élj túl. Az alapelvek szépsége abban rejlik, hogy mindhárom egymásra támaszkodik. Ahhoz, hogy túlélj, meg kell építened egy helyet, amely alkalmas a létfenntartásra, azonban ehhez erőforrásokra van szükséged

Exodus - Egy új survival játék érkezik hamarosanAz Exodus első kiadása a véletlenszerűen létrehozott tereprendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy soha nem fogjuk elérni a térkép végét, mivel a minket körülvevő világot algoritmusok egész sora hozza majd létre folyamatosan. A “Resource Locator” nevű műszerrel kereshetjük majd a földalatti erőforrásokat, majd áshatjuk ki azokat a nálunk lévő csákány segítségével.

Az Exodus fejlesztése idén áprilisban kezdődött, az első alfa verzió szabadon engedése korai hozzáférési státuszban pedig Augusztus 20-án várható Steamen.