Ring of Elysium (Europa) – A Tencent új Battle Royale játéka készen áll a zárt bétára

Még tavaly novemberben írtunk a Tencent saját fejlesztésű battle royale játékáról az Europa-ról, vagy más nevén a Ring of Elysium-ról. Úgy tűnik dél-kelet Ázsiában már indul is a zárt béta.

Ring of Elysium (Europa) - A Tencent új Battle Royale játéka készen áll a zárt bétára

Egy új videóban működés közben is megcsodálhatjuk a játékot és az időjárási rendszert is. A történet szerint az Europa egy titokzatos vállalat, ami embereket raboltat el, hogy az Elysium program keretein belül kísérleti nyulakká tegye őket. Minden elrabolt személy egy játékos lesz, aki egy rendkívül fejlett és nagyon veszélyes Virtual Reality rendszerhez kapcsolódik. A játék során másokat kell megölni, viszont aki a szimulációs világban meghal, az meghal az életben is.

Minden játékos új emlékeket kap és egyetlen célt, hogy túl kell élni, mindenki másnak pedig meg kell halnia. Az egyetlen lehetőségünk a megoldás is egyben. Harcolnunk kell. És innen indul a battle royale móka.

A Ring of Elysium egy szabadon játszható PC-s battle royale játék, ahol az egyetlen szempont a túlélés, egy folyamatosan csökkenő harci területen.