Érkezik a Hyper Universe MOBA zárt bétája

Végre kiderült a Hyper Universe MOBA zárt béta tesztelés kezdetének dátuma. A béta június 23-án kezdődik és június 30-ig lesz elérhető.

A CBT-ben hozzáférhetünk majd 27 Hyper-hez (hősök), a Delta Station térképhez, lesz group matchmaking és még sok izgalmas tartalom várja a tesztelőket. Az alfa teszttel ellentétben, a zárt bétában már nem koreai alámondások várnak, ugyanis a Nexon végre angol szinkront is rakott a játékba.

Érkezik a Hyper Universe MOBA zárt bétájaA tutorial részleg is kapott pár tweaket, valamint régiók is bekerültek, tehát kiválaszthatjuk, hogy EU szervereken akarunk játszani. Nem lesz csapat korlátozás sem, azaz nincs limitálva, hogy egyszerre hány ember queueolhat egy csapatban. A zárt bétán már nincs NDA sem, úgyhogy kedvetekre streamelhettek, készíthettek videókat és persze írhattok is a MOBA-ról.

Az imént említett változtatásokat a játékosok visszajelzései alapján rakták be, ami mindenképp egy szimpatikus hozzáállásra utal. A Hyper Universe egy ígéretes MOBA-nak tűnik, már csak az a kérdés, hogy sikerül-e neki felvenni a versenyt a jelenlegi titánokkal. Még nem késő jelentkezni a zárt bétára, ami jövő héten indul.