Érkezik a Torchlight Frontiers MMOARPG!

A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy a legújabb fejlesztői stúdiója, az Echtra Games Inc. a díjnyertes Torchlight sorozat következő részén dolgozik, a Torchlight Frontiers-en.

Érkezik a Torchlight Frontiers MMOARPG!

A játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Torchlight első és második része. ami még nem is lenne annyira meglepő. Viszont amikor a Perfect World Entertainment felvásárolta majd bezárta a Runic Games-t, akkor a rajongóknak azt mondták, hogy egy Torchlight MMO eljövetele sok időbe telne. Nos úgy tűnik annyira nem is lesz sok idő, hiszen a Torchlight Frontiers amolyan MMOARPG lesz, amely visszaadja a játékosoknak azokat a funkciókat és azokat a tartalmakat, amelyek megragadták az ARPG rajongók szívét az egész világon és még egy kis pluszt is.

A korábbi Runic Games és a Blizzard North társalapítója, Max Schaefer vezetésével a Torchlight Frontiers fejlesztőcsapata veterán fejlesztőkből áll, akik nagymértékben hozzájárultak az ARPG műfaj meghatározásáért olyan játékok fejlesztésével, mint a Diablo, vagy a Torchlight franchise. A Torchlight Frontiers elérhető lesz PC-n, Xbox One-on és Playstation 4-en is.

A Torchlight Frontiers egy élő, lélegző univerzum lesz, amely még mindig egyedülálló lesz, miközben saját kreatív körforgást ad a játéknak.

A játék egyesíti a szeretett Torchlight sorozat szívét a megosztott és dinamikusan generált világgal. Igazi Torchlight stílusban lesznek képesek a játékosok összeállni a barátaikkal, no meg a kis háziállataikkal, hogy együtt kalandozzanak és felfedezzék a világot. További részletek a tartalommal kapcsolatban később várhatóak.