Era of Celestials – Immár globálisan is elérhetővé vált a mobil MMOARPG

Készülj fel rá, hogy átalakulj egy isteni hőssé és elkezd lekaszabolni ellenfeleidet a Yoozoo új MMOARPG játékában, az Era of Celestials-ban.

Era of Celestials - Immár globálisan is elérhetővé vált a mobil MMOARPG

A játék már elérhető iOS rendszerre az iTunes Store-ban és Augusztus 8-tól a Google Play áruházban is elindul a játék hivatalosan (egyébként már jelenleg is letölthető). A közelmúltban Kínában debütáló játék megérett a globális indulásra is, így már mi is élvezhetjük az isteni erőt a telefonunkon keresztül, miközben az emberiség utolsó reményét jelentjük és feladatunk megvédeni az Égi Várost az inváziótól.

Három class közül választhatunk: Warrior, Mage és Archer. Fel kell oldanunk majd használnunk különféle Celestialokat, hogy egy legyőzhetetlen gyilkológéppé válhassunk. Össze kell gyűjtenünk és összekötnünk Sprite-okat, hogy növeljük a harci erőnk. Különféle PvE módokban vehetünk részt, többek között Boss Hunt, Dragon Slayer és Story Instance módokban. PvP-ben sincs hiány, hiszen harcolhatunk 1v1 küzdelmekben és nagyszabású multiplayer módokban.

A játék nagy sikert aratott Kínában, ahol több mint 6 millióan elő-regisztráltak rá az éles indulás előtt. Nyugaton ez a szám szintén említésre méltó, hiszen több mint 300 ezren regisztráltak be előzetesen.

Irány az iTunes Store és a Google Play, vagy nézzetek szét a játék hivatalos oldalán.