Ennyi pénzt termelt eddig a Fortnite mobilos változata

A Fortnite egy újabb jelentős bevételi mérföldkőhöz ért mobilon. A Battle Royale titán március 15 óta akkora összeget termelt, amekkorát elképzelni sem mertek.

Ennyi pénzt termelt eddig a Fortnite mobilos változata

A jelenlegi állás szerint, ez Epic Games igencsak sikeres gyermeke átlépte az 50 millió dolláros bevételt kevesebb mint két hónap alatt. Állítólag május 1 után még tovább növekedett a játékosok költekezése, miután úgy döntötték beneveznek a 10$-os Season 4 Battle Pass-ra.

Ennyi pénzt termelt eddig a Fortnite mobilos változata
Forrás: SensorTower.com

A Fortnite mobilos változata már az első hónapban elérte a 25 millió dolláros bevételt, és ekkor még csak meghívásos alapon lehetett vele játszani. Úgy látszik bevált az Epic Games lootbox mentes stratégiája, és a korlátozott idejű kozmetikumok igencsak kelendőek.

Mindenképp figyelemre méltó, hogy ennyire jól teljesít egy mobilos játék, bár lassan már kezdjük megszokni, hogy a legtöbb profitot a könnyedén összerakott, kevesebb erőforrást igénylő mobiljátékok termelik, és talán pont emiatt képesek elvonni a figyelmet a többi platformról.

A Fortnite mobil változatát összehasonlították a PUBG mobiljátékával is, ami viszont egyértelműen rosszabbul teljesített.