Astellia OnlineHírekKiemeltMMORPG

Elstartolt a koreai Astellia MMORPG CBT-je

A Nexon bejelentette, hogy hivatalosan megkezdődött az Astellia koreai zárt béta tesztelése. A fantasy MMORPG elég ígéretesnek tűnik, és talán egyszer majd hozzánk is eljut.
Elstartolt a koreai Astellia MMORPG CBT-je

Addig is be kell érnünk a koreai verzióval, amire ha elég trükkösök voltatok, páran bizonyára be is jutottatok. Az Astellia 5 elérhető class-al indul és tele van a már megszokott koreai elemekkel. Az MMORPG grafikája kielégítő és a combat is egész látványosnak tűnik. Az Astellia tartalmaz TCG elemeket, és jön vele tömérdeknyi PvP és PvE endgame content.  Lesz benne guild war, raidelés, és magas létszámú PvP is.

Elstartolt a koreai Astellia MMORPG CBT-je

A TCG, azaz a cserélgethető és gyűjthető kártyás részében is vannak classok és különböző skillekkel látják el fő karakterünket.

Ha esetleg akad köztetek olyan, aki sikeresen bejutott a koreai CBT-re, szívesen várjuk tapasztalataitokat és mi is dolgozunk rajta, hogy hozzáférést szerezzünk a játékhoz. A Nexon bejelentését megtaláljátok a koreai nyelvű hivatalos oldalon.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár