GiganticHírekKiemeltMOBA

Elindult a Gigantic MOBA nyílt bétája

A Gigantic MOBA végre elérhető mindenki számára a PWE Arc rendszerén keresztül. Ma indult a játék nyílt bétája és kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a hivatalos Steam megjelenés.

Elindult a Gigantic MOBA nyílt bétája

Ahhoz, hogy kipróbáljátok ezt az ígéretes MOBA-t nem kell mást tennetek, mint letölteni az Arc launchert és rajta keresztül telepíteni a Gigantic-ot. Július 20-án nem csak Steamen, de Xbox One-on is kijön, és remélhetőleg támogatni fogja a cross-platform játszást. A játékban részt vehetünk 5v5 csatákban, de persze megmutathatjuk egyéni tudásunkat az 1v1 párbajban is.

“Izgatottan térünk vissza az Arc-hoz egy óriási update-el.”

A csaták különböző jól összerakott, mutatós térképeken zajlanak és egy dinamikus, valamint játékstílusunkhoz alkalmazkodó combat rendszerre számíthattok. Mindenképp megéri kipróbálni az OBT-t, mert számos bónuszt és jutalmat tartogat a résztvevőknek, amik megmaradnak miután megtörtént a hivatalos megjelenés.

Az nyílt béta indulásával jött egy izgalmas trailer is. Tekintsük hát meg.

Telepítsétek az Arc launchert, töltsétek le a Gigantic-ot és essetek neki ennek a remek MOBA-nak, ami még sok fejfájást fog okozni a konkurenciának.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár