Elindult a Gigantic MOBA nyílt bétája

A Gigantic MOBA végre elérhető mindenki számára a PWE Arc rendszerén keresztül. Ma indult a játék nyílt bétája és kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a hivatalos Steam megjelenés.

Elindult a Gigantic MOBA nyílt bétája

Ahhoz, hogy kipróbáljátok ezt az ígéretes MOBA-t nem kell mást tennetek, mint letölteni az Arc launchert és rajta keresztül telepíteni a Gigantic-ot. Július 20-án nem csak Steamen, de Xbox One-on is kijön, és remélhetőleg támogatni fogja a cross-platform játszást. A játékban részt vehetünk 5v5 csatákban, de persze megmutathatjuk egyéni tudásunkat az 1v1 párbajban is.

“Izgatottan térünk vissza az Arc-hoz egy óriási update-el.”

A csaták különböző jól összerakott, mutatós térképeken zajlanak és egy dinamikus, valamint játékstílusunkhoz alkalmazkodó combat rendszerre számíthattok. Mindenképp megéri kipróbálni az OBT-t, mert számos bónuszt és jutalmat tartogat a résztvevőknek, amik megmaradnak miután megtörtént a hivatalos megjelenés.

Az nyílt béta indulásával jött egy izgalmas trailer is. Tekintsük hát meg.

Telepítsétek az Arc launchert, töltsétek le a Gigantic-ot és essetek neki ennek a remek MOBA-nak, ami még sok fejfájást fog okozni a konkurenciának.