Elhunyt Mike Sherlock a Square Enix amerikai és európai részlegének ügyvezető igazgatója!

A Square Enix mély szomorúsággal jelentette be, hogy Mike Sherlock a Square Enix America és a Square Enix Europe ügyvezető igazgatója tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Elhunyt Mike Sherlock a Square Enix amerikai és európai részlegének ügyvezető igazgatója!

Phil Rogers a Square Enix America és a Square Enix Europe vezérigazgatója megjegyezte, hogy “Hatalmas szomorúsággal tölt el minket, hogy be kell jelentenünk Mike Sherlock barátunk és kollégánk távozását. Mike egy szigorú erkölcsű és karizmatikus és példaértékű vezető volt. Nagyon büszke volt az elmúlt években elért haladásra és sikerre. Az egész Square Enix család egy emberként gyászolja őt és legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki a családja és szerettei felé.”

Mike Sherlock 2015 júliusa óta volt a Square Enix America ügyvezető igazgatója, miközben 2009 óta az európai részlegen is betöltötte ezt a pozíciót. A Square Enix csapatához még 2005-ben csatlakozott, kezdetben mint a marketing részleg alelnöke. Korábban az Acclaim Entertainement nemzetközi kiadójának elnöke és a Sega Europe értékesítési és marketing részlegének ügyvezető alelnöke volt.

Nyugodjék békében!