Elder Scrolls Online – Óvakodj Falkreath-től

Mi történik Falkreath környékén? Olvasd el ezt a levelet egy érintett apától, aki leírja a rejtélyes eseményeket az Elder Scrolls Online: Horns of the Reach DCL csomagban.

Elder Scrolls Online - Óvakodj Falkreath-től

Kedves Betne,

Remélem, hogy ez a levél jó egészségben talál rád. A menekültek továbbra is eljutnak a városba. Ezek a szegény lelkek, nyomorultak és reménytelenek, jönnek mindenfelől, mi pedig minden nap kapjuk a jelentéseket a rejtélyes fosztogatókról, akik elkergették őket az otthonaikból.

Elkezdtünk segíteni a sebesülteken, de túl sokan vannak és nincs több szabad helyünk a számukra. Ételünk és felszerelésünk már vészesen kevés van, és már nem kell sok idő, hogy teljesen kimerüljenek a készleteink. Hetek óta nem láttunk kereskedelmi karavánt.

Ami a menekülteket illeti, úgy érkeznek meg, hogy az életükön és a rajtuk lévő ruhákon kívül nincs semmijük. Számtalan sebesültet kezeltem, és láttam mindent a szakadásokon keresztül a törött csontokon át egészen a harapásokig.

A túlélők azt mondják azok a szerencsésebbek, akik megúszták ennyivel. Amíg Falkreath-ba menekültek, folyamatosan támadás alatt álltak. A legtöbb ellátmányukat és sok rokonukat elszállították. Hallani pletykákat titokzatos hangokról és különös fényekről a hegyek felől délről. Felderítőket küldtek, hogy kiderítsék mik lehetnek, de egyikük sem tért vissza.

A túlélők közül senki sem tudja biztosan megmondani, hogy a fosztogatók honnan származnak. Egyesek szerint Reachmen-ek, míg mások szerint szörnyek amiknek bika fejük van. Mi még hallottuk a régi meséket, amiben a Reachmen-ek és a bika szörnyek együtt támadnak. A túlélők éheznek, haldokolnak és az őrület határán állnak, ezért ezeket a történeteket nehéz elhinni. Ugyanakkor semmi kétség afelől, hogy azok a sebek, amiket magukon viselnek, még csak hasonlót se láttunk soha korábban.

Elkerülhetetlennek tűnik, hogy ezek a fosztogatók végül elérnek hozzánk is, ezért általános segítségkérést küldtünk szét. A Jarl továbbra is bezárkózik, de úgy hallottam, hogy a lánya Eerika már a védelem felkészítésén dolgozik.

Kérlek Betne, olvasd el ezt a levelet alaposan és tégy úgy, ahogy mondom. Ne térj vissza Falkreath-ba, ahogyan tervezted. Maradj Dragonstar-ban addig, amíg meg nem üzenem, hogy a fenyegetés elmúlt. Az utak nagyon veszélyesek és attól félek, hogy nem élnéd túl az utazást.

Imádkozom, hogy ez a madár megtaláljon, mielőtt elindulnál. Ha nem, akkor Kyne őrizzen és védjen téged. Szerencsére az otthonunk a múltban sok támadást megélt már, ezért némi szerencsével ellenállhatunk majd a kapuinkat fenyegető erőknek.

Vigyázz magadra gyermekem.

Apád,

Jofnhild

Az Elder Scrolls Online: Horns of the Reach már elindult a PTS-en.