Elder Scrolls Online – Megérkezett a Summerset frissítés PC-re és Mac-re

A ZeniMax Online Studios kiadta az Elder Scrolls Online következő fejezetét a Summerset-et. A mai naptól elérhető PC-n és Mac-en.

Elder Scrolls Online - Megérkezett a Summerset frissítés PC-re és Mac-re

A hihetetlen Summerset sziget, amelyet 1994-ben láthattunk először a The Elder Scrolls: Arena-ban, egy új történetvonallal, egy új Psijic Order vonallal, valamint egy új szakmával, a Jewelry Crafting-al érkezik. Az új Jewelry Craft-nak köszönhetően saját egyedi gyűrűket és nyakláncokat készíthetünk. A Jewelry Craftin Station-ök megtalálhatók mindenfele Summerset-ben és Tamriel több pontján is. Persze ez még közel sem minden. A frissítéssel együtt érkezik az Update 18 is. Az Xbox One és Playstation 4 játékosoknak pedig még június 5-ig kell várniuk, hogy nekiveselkedhessenek. No és persze ne feledkezzünk el az új cinematic trailer érkezéséről sem.

A történelemben először Ayrenn királynő elrendeli, hogy nyíljanak meg Summerset határai a külföldi utazók számára is. A szigeten egy rejtélyes fenyegetés is felüti a fejét és a Daedric erők elkezdenek előjönni a sötétből. A mi feladatunk feltárni az összeesküvést, ami egész Tamriel-t veszélyezteti.

350 évvel ezelőtt eltűnt Tamriel-ről a Psijic rend és a szigete. Ebben az új fejezetben elutazhatunk a sziget új helyére és az ősi szerzetesrend tagjává válhatunk. Ennek következtében egy teljesen új képesség vonal nyílik meg számunkra. Ezt bármelyik ESO karakterrel megszerezhetjük és segítségével saját magunk irányíthatjuk az időt. A képességek pontos leírását itt találjátok.