Elder Scrolls Online – Horns of the Reach bemutató

Falkreath ostrom alatt van és hamarosan elesik a Minotauroszok és a Reachmenek által. Falkreath Hold az egyike a két új dungeon-nek, ami megtalálható az Elder Scrolls Online Horns of the Reach DCL csomagban. Vesd be magad és partidat a Dreadhorn klán hordáival szemben, hogy megmentsd a várost.

Fedezd fel az ostrom alatt álló várost

A rejtélyes erők, amelyek már hónapok óta portyáznak a Jerall hegységben végül megtámadták a fővárost. Falkreath-ot férfiak és vadállatok szövetségéből álló Dreadhorn klán támadja és a segítséged nélkül a várost a megsemmisülés fenyegeti.

A legújabb dungeon helye ugyanott van Falkreath-ban, ahol az Elder Scolls V: Skyrim-ben már felfedezhetted, annyi különbséggel, hogy az Elder Scrolls Online-ban 1,000 évvel korábban kell megtalálnod a helyet.

Ahogy belépsz Falkreath-ba, rögtön ráismerhetsz a Skyrim-ben már látott környezetre és épületekre, de ismerősnek találhatod majd a kanyargós erdei ösvényeket és a magas hegyeket is, sőt Shriekwind Bastion-t is ami fenyegetően fekszik a város felett.

Elder Scrolls Online - Horns of the Reach bemutató

Mike Finnigan vezető tervező elmondja, hogy Falkreath építése során a már Skyrimben is használt magassági térképet használták fel az ESO-ban is.

“Azt akartuk, hogy érződjön, mintha a város az eredeti játékból származna, de nem mint valami kisebb város a skyrim-ben, hanem mint egy hatalmas erővel bíró város”

Falkreath az Elder Scrolls Online-ban sokkal nagyobb, mint amire emlékezhetsz és hatalmas kőfalak védik.

Amikor megérkezel ide tanúja leszel a város ostromának. Természetesen Falkreath nem nélkülözi a védőket sem, hiszen Skjoralmor Jarl lánya Eerika szorgalmasan védekezik, de a város falai nem tudják örökre visszatartani az ellenséget és segítség nélkül hamarosan elesnek. Ez az egyedüli helyzet biztosítja a csapat számára az új lehetőségeket ebben az egyedi játékelemben.

A Falkreath Hold ostroma lehetővé tette számunkra, hogy kihasználjuk a környezeti hatásokat, hogy új élményeket adjunk a játékosok számára – teszi hozzá Mike Finnigan.

“Azt akarjuk, hogy a játékosok úgy érezzék magukat, mintha az ostrom részét képeznék”

Nézz szembe a félelmetes ellenséggel

Falkreath védelme során új és veszélyes ellenségekkel fogsz találkozni, a barbár Reachmen-ekkel és a Minotauroszokkal. Könnyen elképzelhető, hogy szereztél már tapasztalatot a Minotauroszokkal szemben a Gold Coast-nál, de jobb ha tudod, ezek sokkal veszélyesebbek mint az Imperial tartományban találhatóak. Könnyen meglepődhetsz ha rájössz mekkorát tudnak ütni!

Elder Scrolls Online - Horns of the Reach bemutató

Természetesen a dungeon nem lenne teljes anélkül, hogy ne lenne benne néhány kihívást jelentő boss. Szerencsére Falkreath Hold nincs híján ezeknek. Találkozhatsz élőhalott szörnyekkel, óriási vadállatokkal és persze Domihaus the Bloody-Horned-el magával, a félelmetes Minotaurusz vezérrel.

Amikor találkozol Domihaus-al oda kell figyelned, mert a szűkös, veszélyes környezet lehet a barátod is, de akár az ellenséged is. Mindig tarts szemmel mindent, nehogy véletlenül belelépj egy tüzes fürdőbe és találd meg mindig a módját, hogy megvédd magad a szörnyek támadásaitól.

Falkreath Hold védelme során, az irányításoddal a város hosszú utat tehet meg a győzelem vagy épp a vereség felé.

Gyűjtsd be a jutalmad

Azok, akik elég bátrak voltak megvédeni Falkreath-ot, számos jutalomban részesülhetnek. Az Elder Scrolls Online többi dungeon-jához hasonlóan három egyedi armor set, monster mask set, bútorok, gyűjthető tárgyak és sok más is megszerezhető itt.

A három armor set magában foglalja a light, medium és heavy armor-okat, mint például az Ironblood set. Ez a heavy amor esélyt ad arra, hogy a véred tiszta vassá változtatva adjon plusz védelmet a mozgási sebességed felhasználásával.

Gyógyító vagy esetleg? A Draug’s Rest light set gyógyító kört idéz köréd és szövetségeseid köré minden egyes alkalommal mikor sebzést viszel be egy heavy támadással.

Elder Scrolls Online - Horns of the Reach bemutató

Veteran nehézségi szinten megszerezhető a Domihaus monster mask is. Valamint a többi dungeon-hoz hasonlóan itt is feloldhatsz trófeákat. Ha sikeresen teljesítetted a dungeon-t, feloldódik a Hakkvild’s High Hall ház is, amit gold-ért megvásárolhatsz. Ez a Nord stílusú birtok remek kilátást biztosít az nemrég általad megmentett városra. Ha nem teljesíted a dungeon-t akkor is megvásárolhatod az in-game Crown Store-ban.

Elder Scrolls Online - Horns of the Reach bemutató