Elder Scrolls Online – Egy hétig ingyen játszhat mindenki!

A hétvégi QuakeCon 2018 alkalmából a Bethesda lehetőséget kínál a rajongóknak arra, hogy ingyenesen hozzáférjenek az Elder Scrolls Online-hoz.

Elder Scrolls Online - Egy hétig ingyen játszhat mindenki!

Az ingyenes időszak alatt, ami Augusztus 9-től Augusztus 15-ig tart majd, az alapjáték tartalma és Vvardejfell szigete válik elérhetővé teljes egészében minden platformon. Azok pedig, akik csak az alapjátékkal rendelkeznek, megnyílik Vvardenfell területe az esemény ideje alatt.

Ezen kívül az ESO játékosok figyelemmel kísérhetik a QuakeCon-t Twitch-en, hogy kizárólagos  ESO pet és Twitch Drop-okat szerezhessenek. A műsor Augusztus 10-én kezdődik magyarországi idő szerint 18:00-kor. A jutalmak kizárólag a következő tárgyak lehetnek:

  • Flame Atronach Wolf pet
  • 5 Ouroboros Crown Crates

Ha a Twitch fiókodat hozzá szeretnéd kapcsolni az ESO fiókodhoz, akkor kövesd ezeket a lépéseket a siker érdekében.

Elder Scrolls Online - Egy hétig ingyen játszhat mindenki!

Ha konzolon játszol, akkor sem kell aggódnod, hiszen te is megkaphatod a jutalmakat, csupán be kell lépned a játékba és meg kell ölnöd egy ellenséges szörnyet a műsor egy órájában (18:00-19:00 között). A konzolon játszók Augusztus 28-án kapják meg a jutalmukat.

A Stream során az ESO jövőjéről esik majd szó, a ZeniMax Studio igazgatója, Matt Firror és a közösségi menedzser Gina Bruno társaságában. Együtt fognak új információkat megosztani a közelgő Wolfhunter és Murkmire DLC csomagokkal kapcsolatban.