Elder Scrolls OnlineHírekKiemeltMMORPG

Elder Scrolls Online – Dragon Bones DLC és Update 17

Matt Firor az Elder Scrolls Online játékigazgatója az ünnepek előtt említette, hogy idén 3 DLC-t várhatunk és az elsőről, ami a Dragon Bones nevet viseli mondott is egy-két részletet. A mai napon további részleteket tudhattunk meg a játék idei első DLC-jéről.

Elder Scrolls Online - Dragon Bones DLC és Update 17

Az új DLC két vadonatúj dungival érkezik majd, amelyek mindegyike egyedi kihívásokkal és jutalmakkal rendelkezik. A két dungi a Scalecaller Peak és a Fang Lair nevet viseli és elérhető lesz normal és veteran módokban is. A 17-es update számos ingyenes fejlesztést tartogat az ESO játékosok számára.

  • Az Outfit System lehetővé teszi a játékosoknak, hogy személyre szabják kinézetüket, függetlenül a felszerelésüktől.
  • Két új Battleground is érkezik: Mor Khazgur és Deeping Drome (ESO: Morrowind szükséges hozzá).
  • Bevezetik a Home storage funkciót, aminek köszönhetően az otthonunkban is tárolhatjuk dolgaink.
  • Egy Level-Up rendszer és Skill Advisor Tool is a rendelkezésünkre áll majd, ami segít a játékosoknak mindenféle javaslattal és hasznos jutalmakkal.
  • A játék harci mechanikáján is számos változást és javítás eszközölnek, beleértve a könnyebb azonosítást és az aktív képességek együttműködését.

Izgatottan várjuk az infókat a DLC megjelenésével kapcsolatban!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár