Elder Scrolls Online – Bemutatták a közelgő Murkmire DLC-t és az Update 20-at!

Kikerült az Elder Scrolls Online honlapjára egy kis bemutató a közelgő Murkmire DLC-ről és az Update 20-ról.

Elder Scrolls Online - Bemutatták a közelgő Murkmire DLC-t és az Update 20-at!

Az új DLC egy egész új zónát hoz el számunkra, ahol egy új, fő-küldetési vonalat is felfedezhetünk, valamint meghódíthatunk egy új csapatos arénát is és így tovább. Az Update 20 az új DLC mellett érkezik és nagy változásokat hoz Cyrodiil tartományban az új Music Box bútorok mellett, továbbá Home Editor fejlesztések és egyensúlyi változások egész sorozatát.

A Murkmire bővítéssel lehetőségünk van felfedezni egy teljesen új zónát, amely Black Marsh déli partján található. Ahogy belépsz ebbe az új világba, térdig érő mocsarakkal és sűrű, élő dzsungelekkel kerülsz majd szembe, amiket hihetetlen cölöpházak és rég elfeledett templomok tarkítanak.

Elder Scrolls Online - Bemutatták a közelgő Murkmire DLC-t és az Update 20-at!

Természetesen új kihívások és veszélyek is várnak majd rád, beleértve egyedi world bossokat, küldetéseket és sok mást. Az új zóna számos új elemmel is büszkélkedhet, amelyeket bútorként felhasználhatunk, vagy gazdagíthatjuk velük a gyűjteményünket.

Murkmire egy fő küldetésszálat is magával hoz, amely keresztül vezet majd az egész új zónán. A kaland során számos színes karakterrel találkozhatsz és Saxhleel rejtett történeteit és titkait is felfedezheted.

Elder Scrolls Online - Bemutatták a közelgő Murkmire DLC-t és az Update 20-at!

Ebben az új történetben a veszélyes Blackguard frakcióval, a gyanús és furfangos Argonian törzsekkel, sírrablókkal, ősi csapdákkal, vadállatokkal, sőt még húsevő növényekkel is összefuthatsz.

A Blackrose Prison egy új, négy fős aréna, ahova beléphetsz, ha bizonyítani szeretnél magadnak és a világnak. Ezt öt szakaszon keresztül teheted meg, amiket ha túlélsz, akkor erőteljes fegyvereket kaphatsz, mint például a Blackrose Greatsword, amely erősíti az Uppercut képességet, de egyéb új elemekkel is gazdagodhatsz itt. Az új aréna rendkívül nagy kihívást jelent, de ahogy haladsz előre, te és a csapatod képesek lesztek új és erőteljes sigileket használni, beleértve a Sigil of Resurrection-t, amivel az egész csapatot fel lehet támasztani.

Az Update 20 részeként Cyrodiil drámai változásokon megy keresztül a teljesen elpusztítható hidak és Milesgate-ek által. Ezen kívül számos fejlesztés érkezik a Housing rendszerbe. Ha a Housing Editor-t használod, akkor már egyszerre több elemet is ki lehet jelölni és mozgatni egyszerre. A tökéletes otthon megépítését elősegítve hozzáadnak egy visszavonási funkciót is, amely segítségével gyorsan lehet visszavonni a változásokat. Hozzáadásra kerül egy új lakberendezési típus is, a Musix Boxok.

Elder Scrolls Online - Bemutatták a közelgő Murkmire DLC-t és az Update 20-at!

Természetesen ez nem minden, ami majd az Update 20-al érkezik, hiszen számos életminőség-javító változás is érkezik majd, ezek között lesz majd a karakterválasztóban a karakterek rendezési lehetősége is. Végül pedig számos egyensúlyi javítást is magában hordoz ez a frissítés.

Az Elder Scrolls Online: Murkmire hamarosan megérkezik az ESO Plus tagok számára, illetve az in-Game Crown Store-ba. Novemberben pedig elérhető válik “napi jutalomként” is. Ami az Update 20-as frissítést illeti, az ingyenes lesz minden Elder Scrolls Online játékos számára.