Elder Scrolls OnlineHírekKiemeltMMORPG

Elder Scrolls Online – Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

Az Update 17 számos új funkciót hoz magával, amelyeket bárki élvezhet majd az Elder Scrolls Online-ban. Ilyen lesz például a Home Storage, az Outfit rendszer és a Level-Up rendszer is. 

Az Update 17 a Dragon Bones DCL csomag mellett érkezik, mint egy ingyenes patch február 12-én PC/Mac.re. A konzol tulajoknak kicsit többet kell rá várniuk, ugyanis PS4 és Xbox One-ra csupán február 27-én érhető majd el. Ez az ingyenes frissítés tartalmazni fogja az összes alábbi funkciót.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Home Storage – Végre otthonunkban is tárolhatunk dolgokat a 60 slotos Storage Chest és a 30 slotos Storage Coffer segítségével, ezáltal felszabadítva rengeteg helyet a bankunkban. Összesen 8 tárolóedénnyel lehetünk gazdagabbak, ami négy Chest-et és négy coffer-t jelent. Ez összesen 360 új slotot jelent.

Az otthoni tárolási lehetőség olyan dolog, amit mindig is szerettünk volna megcsinálni. Erről a játékosok megerősítettek minket, amikor elindítottuk a Homestead-et.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Outfit rendszer – Az Outfit rendszer segítségével teljes mértékben testre szabhatjuk karakterünket a Tamriel-ben talált fegyverek és páncélok segítségével. A korábbi Dye Station helyét átveszi az Outfit Station, ahol kiválaszthatjuk a stílusunknak legmegfelelőbb kinézetet és színeket. Ha végeztünk, némi arany ellenében, vagy a Crown Store-ból vásárolható Outfit Change Token segítségével véglegesíthetjük a dolgot.

Az Outfit rendszerrel azt akartuk, hogy a játékosok képesek legyenek testreszabni karakterüket. Sok kreatív ember játszik a játékkal, ezt látjuk mindig a gyönyörűen létrehozott házakon. De eddig nem volt hasonló kreatív szabadságuk a karaktereikkel.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Level-Up Experience – Mostantól ha szintet lépünk, akkor a Level-Up rendszernek köszönhetően mindenféle hasznos információval lehetünk gazdagabbak, az új képességekkel és a játékmenettel kapcsolatban. Emellett szintlépési jutalmakat is fogunk kapni. Ezek a jutalmak lehetnek arany, craft alapanyagok, xp scrollok vagy akár gyűjthető tárgyak is, mint mount vagy kosztüm. A Skill Advisor lesz segítségünkre abban, hogyan is kéne felépítenünk egy karaktert, hogy az életképes legyen. Ezt a lehetőséget letilthatjuk a beállításokban.

A szintezési és skill rendszereink nagyon összetettek, ezért ezeknek az új funkcióknak az elsődleges célja, hogy iránymutatást adjon az új játékosoknak, vagy azoknak a játékosoknak, akik nem értették teljesen, hogy mit is kell csinálniuk fejlődésük során.

Rich Lamber – kreatív igazgató

A játék ezek mellett még számos újítást tartalmaz majd a DLC-nek köszönhetően. Például 2 új battleground és a harci rendszer javítása is ezek közé tartozik.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár