Elder Scrolls Online – Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

Az Update 17 számos új funkciót hoz magával, amelyeket bárki élvezhet majd az Elder Scrolls Online-ban. Ilyen lesz például a Home Storage, az Outfit rendszer és a Level-Up rendszer is. 

Az Update 17 a Dragon Bones DCL csomag mellett érkezik, mint egy ingyenes patch február 12-én PC/Mac.re. A konzol tulajoknak kicsit többet kell rá várniuk, ugyanis PS4 és Xbox One-ra csupán február 27-én érhető majd el. Ez az ingyenes frissítés tartalmazni fogja az összes alábbi funkciót.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Home Storage – Végre otthonunkban is tárolhatunk dolgokat a 60 slotos Storage Chest és a 30 slotos Storage Coffer segítségével, ezáltal felszabadítva rengeteg helyet a bankunkban. Összesen 8 tárolóedénnyel lehetünk gazdagabbak, ami négy Chest-et és négy coffer-t jelent. Ez összesen 360 új slotot jelent.

Az otthoni tárolási lehetőség olyan dolog, amit mindig is szerettünk volna megcsinálni. Erről a játékosok megerősítettek minket, amikor elindítottuk a Homestead-et.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Outfit rendszer – Az Outfit rendszer segítségével teljes mértékben testre szabhatjuk karakterünket a Tamriel-ben talált fegyverek és páncélok segítségével. A korábbi Dye Station helyét átveszi az Outfit Station, ahol kiválaszthatjuk a stílusunknak legmegfelelőbb kinézetet és színeket. Ha végeztünk, némi arany ellenében, vagy a Crown Store-ból vásárolható Outfit Change Token segítségével véglegesíthetjük a dolgot.

Az Outfit rendszerrel azt akartuk, hogy a játékosok képesek legyenek testreszabni karakterüket. Sok kreatív ember játszik a játékkal, ezt látjuk mindig a gyönyörűen létrehozott házakon. De eddig nem volt hasonló kreatív szabadságuk a karaktereikkel.

Elder Scrolls Online - Bejelentették az Update 17 pontos érkezését

  • Level-Up Experience – Mostantól ha szintet lépünk, akkor a Level-Up rendszernek köszönhetően mindenféle hasznos információval lehetünk gazdagabbak, az új képességekkel és a játékmenettel kapcsolatban. Emellett szintlépési jutalmakat is fogunk kapni. Ezek a jutalmak lehetnek arany, craft alapanyagok, xp scrollok vagy akár gyűjthető tárgyak is, mint mount vagy kosztüm. A Skill Advisor lesz segítségünkre abban, hogyan is kéne felépítenünk egy karaktert, hogy az életképes legyen. Ezt a lehetőséget letilthatjuk a beállításokban.

A szintezési és skill rendszereink nagyon összetettek, ezért ezeknek az új funkcióknak az elsődleges célja, hogy iránymutatást adjon az új játékosoknak, vagy azoknak a játékosoknak, akik nem értették teljesen, hogy mit is kell csinálniuk fejlődésük során.

Rich Lamber – kreatív igazgató

A játék ezek mellett még számos újítást tartalmaz majd a DLC-nek köszönhetően. Például 2 új battleground és a harci rendszer javítása is ezek közé tartozik.