Elder Scrolls OnlineHírekKiemeltMMORPG

Elder Scrolls Online – 3 DLC és egy teljesen új Chapter várható 2018-ban

Az Elder Scrolls Online játékigazgatója Matt Firor írt egy levelet a játékosoknak, amiben értékelte az elmúlt évet, de ami fontosabb kitért a jövőre is. Megtudhattuk tőle, hogy hány DLC-re számíthatunk 2018-ban.

Elder Scrolls Online - 3 DLC és egy teljesen új Chapter várható 2018-ban

Nagyon örül neki, hogy 2018-ban további 3 DLC-vel gazdagodhat a játék és egy teljesen új Chapter-el is. Eszük ágában sincs lassítani a tempón. Rengeteg minden vár felfedezésre még Tamriel-ben és jövőre várhatunk néhány igencsak impozáns területet.

Az első DLC-t csak újév után jelentik be, de azért mondott egy-két részletet is róla elöljáróban. a DLC neve The Elder Scrolls Online: Dragon Bones lesz és egy dungeon alapú kiegészítőre számíthatunk. Ahogy a neve is jelzi egy Nord témájú kiegészítő lesz, aminek története kiterjed majd az új dungikra is.

A Dragon Bones frissítés teli lesz mindenféle életminőséget javító változásokkal, köztük az egyik régóta várt funkcióval azoknak, akik szeretik a karakterük megjelenését. Bővebb információt jövő év elején a PTS-re való felkerüléskor adnak majd.

Matt hozzáteszi, hogy természetesen nem minden az új tartalmakról fog szólni, rengeteg hibajavítás és fejlesztés is érkezni fog jövőre.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár