Elder Scrolls Online – 3 DLC és egy teljesen új Chapter várható 2018-ban

Az Elder Scrolls Online játékigazgatója Matt Firor írt egy levelet a játékosoknak, amiben értékelte az elmúlt évet, de ami fontosabb kitért a jövőre is. Megtudhattuk tőle, hogy hány DLC-re számíthatunk 2018-ban.

Elder Scrolls Online - 3 DLC és egy teljesen új Chapter várható 2018-ban

Nagyon örül neki, hogy 2018-ban további 3 DLC-vel gazdagodhat a játék és egy teljesen új Chapter-el is. Eszük ágában sincs lassítani a tempón. Rengeteg minden vár felfedezésre még Tamriel-ben és jövőre várhatunk néhány igencsak impozáns területet.

Az első DLC-t csak újév után jelentik be, de azért mondott egy-két részletet is róla elöljáróban. a DLC neve The Elder Scrolls Online: Dragon Bones lesz és egy dungeon alapú kiegészítőre számíthatunk. Ahogy a neve is jelzi egy Nord témájú kiegészítő lesz, aminek története kiterjed majd az új dungikra is.

A Dragon Bones frissítés teli lesz mindenféle életminőséget javító változásokkal, köztük az egyik régóta várt funkcióval azoknak, akik szeretik a karakterük megjelenését. Bővebb információt jövő év elején a PTS-re való felkerüléskor adnak majd.

Matt hozzáteszi, hogy természetesen nem minden az új tartalmakról fog szólni, rengeteg hibajavítás és fejlesztés is érkezni fog jövőre.