DurangoHírekKiemeltMMORPGMobile

Durango – Végre élesedik Koreában

Túlélés a dinók között

Emlékeztek még a Durango-ra? Még tavaly nyáron írtunk a NEXON új túlélős MMORPG mobiljátékáról. Azóta tesztelgették a drágát és némi időhúzás után végre megtudtuk, hogy mikor indul el végre élesben.

Durango - Végre élesedik Koreában

A Nexon Korea tartott egy kis bemutatót néhány napja Koreában, ahol maga a Nexon alelnöke mutatta be a játékot. Nekünk fel se tűnt, hogy idő csak úgy repül, hiszen a Durango fejlesztésének kezdete óta már 4 év eltelt. A Nexon nagyon komolyan veszi a játékot, azt is megtudhattuk, hogy minimum 10 évig számolnak támogatásával. Hozzátette azt is, hogy nagyon sajnálja az üzleti csapatot, de reméli hogy ez az játék lesz az, amit a játékosok hosszútávon szeretnek majd, mindezt függetlenül a nyereségüktől.

Maga a játék sztorija röviden annyi, hogy egy ismeretlen baleset miatt a játékosok egy primitív világba kerülnek, ahol jobb híján hozzá kell szokniuk a kemény környezethez és meg kell tanulniuk túlélni. Az egész végkifejlete, a játékosok által létrehozott hatalmas városok és a harc. A tavalyi bétán mi is kipróbáltuk a játékot itt találhatjátok, hogy mire jutottunk vele.

A Nexon komolyan tervez a Durango-val, még egy olyan funkciót is adnak a megjelenés után a játékhoz, aminek segítségével a böngészőnkön keresztül madártávlatból szemlélhetjük a szigeten elterülő játékosok által épített városokat.

Három célt tűztek ki maguknak a játékkal kapcsolatban. Az első cél, hogy globálisan sikeres legyen, a második a már fent említett 10 éves támogatás és végül szeretnék látni, ahogyan a Durango egy nagy név lesz.

Mi is őszintén reméljük, hogy az lesz. De száz szónak is egy a vége, nincs több időhúzás a játék hivatalosan is megjelenik január 25-én Koreában. A globális indulásra a jövőben számíthatunk valamikor. Persze ez ne zavarjon meg senki, a játékkal teljesen nyugodtan lehet már most is játszani, ráadásul angol nyelvű klienssel.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár