Durango – Éljünk túl, mobilon!?

A “What! Studio” és Nexon közreműködésében készülő Durango-ról kaptunk egy vadi új trailert az idei E3 alkalmából. A játék 2017 utolsó negyedévében tárulhat elénk a maga teljes és végleges valójában.

Durango - Éljünk túl, mobilon!?

A Durango egy túlélős MMORPG, mégpedig mobilra! A játékban a karakterek egy ősi korban találják magukat, ahol a dinoszauruszok és egyéb vadállatok között – a korábbi életükből átvett modern anyagokkal és technológiákkal – kell közösen megteremteni a túléléshez szükséges feltételeket. Mindezt egy nyílt világban tehetik meg, ahol a gyűjtögetésen kívül akár városokat is felépíthetnek. Rengetek eszközt használhatnak és kell is használniuk a boldoguláshoz. Ha megéheznek művelhetnek földet, vagy vadászhatnak állatokra, de nem csak a húsuk miatt. A bőrükből ruhákat csinálhatnak maguknak. Közlekedni pedig, befogott és megszelídített dinoszauruszokon tudnak a 2,5 dimenziós nyílt világban. És ez még mindig “csak” egy mobiljáték.

A fejlesztők megjegyzik, hogy egy igazi úttörő MMORPG-t csináltak, ami egy új szintre emeli az eddig megszokott mobilos MMO élményt és nagy hangsúlyt fektet a sandbox elemekre. Küzdj meg más klánokkal és dinoszauruszokkal, de a legfontosabb, hogy ÉLD TÚL!