Dungeons 2HírekKiemelt

Dungeons 2 – Most a tied lehet ingyen, de csak egy rövid ideig! Ne hagyd ki!

Hosszasan fejtegethetnénk, hogy miért a Dungeon Keeper a világ legjobb játéka, természetesen a Doom első része mellett. Talán mert, amikor 1997-ben megjelent, szakított az addig elfogadott sémákkal, hogy a jó legyőzi a rosszat és végre mindenki kiélhette az addig (jobb esetben) elnyomott gonosz énjét? Vagy mert egész nap pofozhattunk a lényeinket, hogy gyorsabban dolgozzanak? Kétségtelenül az is nagyon vicces volt.

Dungeons 2 - Most a tied lehet ingyen, de csak egy rövid ideig! Ne hagyd ki!

Az első résszel nagyon magasra tette az akkor még létező Bullfrog a lécet, és nagyon aggódtunk, hogy a második rész hatalmas bukta lesz. Szerencsére nem így volt. A második rész is méltó volt rá, hogy a Dungeon Keeper nevet viselhesse. Azonban a második részben feltűnő rövidke videó, ami a harmadik rész eljövetelére engedett következtetni, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sohasem lett harmadik rész.

Aztán sok évvel később a Realmforge Studio kezébe vette az irányítást és megalkotta a Dungeons nevű játékot, ami a Dungeon Keeper méltó örökösének szánt. A játék már a harmadik részénél tart és köszöni jól van. A második rész 2015-ben látta meg a napvilágot és most egy rövid ideig megkaphatod te is ingyen, ha egy kis kellemes szórakozásra vágynál.

Ehhez nincs más dolgod mint erre a linkre kattintani, majd a “Get for Free” gombra való kattintás után követni az instrukciókat. Azonban nem korlátlan ideig szól a lehetőség, így ragadd meg minél előbb és szólj barátaidnak is. És ne feledd… Gonosznak lenni jó!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár