Dungeons 2 – Most a tied lehet ingyen, de csak egy rövid ideig! Ne hagyd ki!

Hosszasan fejtegethetnénk, hogy miért a Dungeon Keeper a világ legjobb játéka, természetesen a Doom első része mellett. Talán mert, amikor 1997-ben megjelent, szakított az addig elfogadott sémákkal, hogy a jó legyőzi a rosszat és végre mindenki kiélhette az addig (jobb esetben) elnyomott gonosz énjét? Vagy mert egész nap pofozhattunk a lényeinket, hogy gyorsabban dolgozzanak? Kétségtelenül az is nagyon vicces volt.

Dungeons 2 - Most a tied lehet ingyen, de csak egy rövid ideig! Ne hagyd ki!

Az első résszel nagyon magasra tette az akkor még létező Bullfrog a lécet, és nagyon aggódtunk, hogy a második rész hatalmas bukta lesz. Szerencsére nem így volt. A második rész is méltó volt rá, hogy a Dungeon Keeper nevet viselhesse. Azonban a második részben feltűnő rövidke videó, ami a harmadik rész eljövetelére engedett következtetni, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Sohasem lett harmadik rész.

Aztán sok évvel később a Realmforge Studio kezébe vette az irányítást és megalkotta a Dungeons nevű játékot, ami a Dungeon Keeper méltó örökösének szánt. A játék már a harmadik részénél tart és köszöni jól van. A második rész 2015-ben látta meg a napvilágot és most egy rövid ideig megkaphatod te is ingyen, ha egy kis kellemes szórakozásra vágynál.

Ehhez nincs más dolgod mint erre a linkre kattintani, majd a “Get for Free” gombra való kattintás után követni az instrukciókat. Azonban nem korlátlan ideig szól a lehetőség, így ragadd meg minél előbb és szólj barátaidnak is. És ne feledd… Gonosznak lenni jó!