Dragon Ball FighterZ – Jövő héten új tartalom érkezik a játékba

Hamarosan új tartalom érkezik a Dragon Ball FighterZ-ba, hogy kibővítse a játszható karakterek listáját és új kommentátorokkal gazdagítsa a játékot.

Dragon Ball FighterZ - Jövő héten új tartalom érkezik a játékba

Március 28-án érkezik meg a következő fizetős tartalom a Dragon Ball FighterZ-be, ami magával hoz két új karaktert is, akik csatlakoznak a harchoz. Ők Broly és Bardock. Továbbá a Commentator Voice Pack is helyet kap a tartalmi frissítésben, ami lehetővé teszi, hogy Chichi, Videl és Android 18 kommentálja a csatákat.

Broly és Bardock, akik a 8 karakterből álló FighterZ Pass-ban is szerepelnek, örömet fognak szerezni minden játékosnak különleges támadásaikkal és képességeikkel. További jó hír, hogy bizonyos drámai jelenetek is feloldhatóak lesznek bizonyos körülmények között, ha ezeket az új karaktereket használjuk

Dragon Ball FighterZ - Jövő héten új tartalom érkezik a játékba

A DLC megjelenési dátumán kívül a Bandai Namco további információkkal is szolgált a tavaszra várható ingyenes frissítéssel kapcsolatban. Ez a frissítés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyezzenek a különböző Z-Unionok között. Már jelenleg is van lehetőség a Z-Union-okba való csatlakozáshoz, hogy megmutassák melyik Dragon Ball karaktert szeretik a leginkább és jutalmakat kapjanak, azonban a versenyek csak tavasszal kezdődnek.