Dragalia LostHírekKiemeltMobileRPG

Dragalia Lost – A Nintendo következő mobil RPG játéka

A Nintendo következő mobilra szánt játéka, a Dragalia Lost nevű RPG, amelyet új partnerükkel, a Cygames-el karöltve készítenek.

Dragalia Lost - A Nintendo következő mobil RPG játéka

Ezen a nyáron Japánban, Tajvanon, Makaón jöhet a játék és úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a történetre, mint bármelyik másik korábbi Nintendo mobil cím. A játék weboldala már elérhető Japánban és annyit mondhatunk róla, hogy vannak benne harcokos, varázslények, sárkányok, kristályok stb. Tehát egy teljesen átlagos RPG játéknak tűnik.

A Nintendo jól tette, hogy összeállt egy olyan céggel, mint a Cygames, amely folyamatosan sikert aratott a mobil RPG-kkel. Úgy tűnik, hogy a Nintendo is így gondolja, hiszen még a mobil stúdió 5%-át is felvásárolta a cég legfrissebb pénzügyi eredményei szerint.

Dragalia Lost - A Nintendo következő mobil RPG játéka

Az előregisztráció az Android felhasználók számára már nyitva áll a fent említett területeken, míg mi nyugati játékosok csak annyit akarunk, hogy minél előbb durrantsák ki nálunk is a játékot.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár