Dissidia Final Fantasy Opera Omnia – Egy újabb Square Enix mobil RPG

A Square Enix bejelentette legújabb mobil RPG-jének hivatalos megjelenését, ami a Dissidia Final Fantasy Opera Omnia nevet viseli. A mobilos játék elérhető az App Store-ban, és a Google Play-en.

Dissidia Final Fantasy Opera Omnia - Egy újabb Square Enix mobil RPG

Az új megjelenésnek köszönhetően, a játékosok végre megtapasztalhatják a Dissidia Final Fantasy világát mobileszközökön, több tucat legendás Final Fantasy hőssel és gonosszal, valamint egy átfogó eredeti történeten keresztül. A Dissidia Final Fantasy Opera Omnia egy klasszikus stratégiai körökre épülő harci rendszerrel érkezett. Ahogy a játékosok végighaladnak a történeten, új Final Fantasy karakterek csatlakoznak a csapathoz. Februárban külön bónuszok állnak rendelkezésetekre, amikhez nem kell mást tenni, mint letölteni és kipróbálni a játékot.

A jutalmak közt találhatunk login bónuszokat, előregisztrációs ajándékokat, limitált megvásárolható in-game csomagokat és még sok mást. Ha még nem láttátok a játék trailerét, itt az ideje bepótolni.

A DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA egy új mobil RPG, amelyben a népszerű FINAL FANTASY karakterek álomcsapatát irányíthatod.”

Próbáljátok ki ezt az ígéretes új Square Enix által kiadott mobil RPG-t, ami mostantól korlátlanul elérhető.

Dissidia Final Fantasy Opera Omnia - Egy újabb Square Enix mobil RPGDissidia Final Fantasy Opera Omnia - Egy újabb Square Enix mobil RPG