Diablo IIIHírekKiemeltRPG

Diablo 3 – Egy pletyka szerint 2019-ben érkezhet Nintendo Switch-re

A Blizzard kimondhatatlanul sikeres Diablo szériájának harmadik része, ami meglepő módon a Diablo 3 nevet viseli, elképzelhető, hogy 2019-ben tiszteletét teszi Nintendo Switchen. Legalábbis ez a pletyka kering mostanában az internet bugyraiban.

Diablo 3 - Egy pletyka szerint 2019-ben érkezhet Nintendo Switch-re

Maga az információ egy újságírótól, Marcus Sellars-tól ered, aki iparági bennfentesként is aposztrofálja magát. Elmondása szerint egy olyan helyi játékfunkciót is akarnak, amin keresztül akár 10 játékos is összekapcsolódhat a Nintendo Switchen keresztül egy közös játék erejéig.

Nem ez az első alkalom, hogy Sellars kiszivárogtatott bennfentes információkat, korábban a Legend of Zelda-t övező pletykáknak is ő volt az egyik forrása, miszerint érkezik Nintendo-ra a remake. Mindenesetre, ahogy az ilyenkor szokás, fenntartásokkal kell kezelni ezt is, már csak azért is mert 2019 még a szomszédba sincs és addig bármi történhet.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár