Destiny 2 – A Warmind DLC-vel 30-ra ugrik a max szint

Jövő héten indul a 3. szezon a Destiny 2-ben, ami nem kevés változást hoz magával. Ezek egyike a Warmind frissítés, ami számos új tartalmat magában foglal majd.

Destiny 2 - A Warmind DLC-vel 30-ra ugrik a max szint

A Bungie ígérete szerint a szintező és progressziós rendszerben is számos változás érhető majd el a Warmind érkezésével, aminek következtében a játékosok új magasságokba emelkedhetnek. A Decemberi Curse of Osiris nyomdokain haladva a Destiny 2 második bővítőcsomagja tovább növeli a maximális szintet, ami így már 30 lesz. A játékosok XP-t fognak kapni minden tevékenységből a játékban, legyen az PvE vagy PvP, hogy az új határt könnyedén meglépjék.

A power level soft cap 300-ról 340-re ugrik. A medium cap 370 lesz, míg az új maximum power level 380, vagy 385 a modoktól függően. Annak érdekében, hogy a játékosok elérhessék ezt a szintet, minden end-game tartalmat buffolnak. Az olyan tevékenységek, mint például a Leviathan Raid nem kapnak valódi power level növelést, de a raidben megszerezhető jutalmak buffolva lesznek, hogy segítsék a játékosokat az előrehaladásban.