Destiny 2 – Új Exoticok a láthatáron

A Bungie már korábban jelezte, hogy sok új loot van már úton a Destiny 2-be, beleértve a Strike specifikus loot-ot is. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amin a fejlesztők dolgoznak. Elkezdték az új Exotic tárgyakról is beszélni.

Destiny 2 - Új Exoticok a láthatáron

A Twitteren egy fan megkérdezte Christopher Barrett játékigazgatót, hogy vajon a játékosok látnak-e majd ismerős Exotic tárgyakat a Destiny 1-ből, amire azt az egyértelmű választ kapta, hogy “Igen”. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a Destiny 2 Exotic tárgyainak létrehozása jelenleg kiemelt prioritással bír, a Bungie mégis azt tervezi, hogy visszahoz néhány régi nagy kedvencet.

Ez amúgy az elmúlt néhány hónapban már megtörtént, a Curse of Osiris DLC is több Destiny 1-ből ismert Exotic fegyvert tartalmazott, például a Jade Rabbit-et, vagy a Telesto fusion rifle-t. De a páncélok sem maradtak ki a sorból, ott volt a Graviton Forfeit Helmet, a Helmet of Saint-14, az Mk. 44 Stand Asides cipő, a Shinobu’s Vow és az Ophidian Aspect kesztyűk.

Eléggé nyilvánvaló, hogy a Bungie a Destiny 1 játékosokra akar hatni és valami olyat adni a játékhoz, amivel felkelti az érdeklődésüket. A Twitter üzenet alatt is már megy az ötletelés a játékosok részéről, hogy mégis mit lenne jó visszahozni. Persze vannak akik azt mondják, hogy tisztességtelen lenne a régi Exotic tárgyakat behozni a Destiny 2-be, mivel a visszatérő játékosok lemondhatnának az addigi felszerelésükről.

Szerintünk mindig elfér néhány új fegyver a hasitasinkban, úgyhogy jöhet bármi, csak ne olyan legyen mint a múltkori Prometheus Lens.

Ti mit gondoltok?