Hírek

Destiny 2 – Új Exoticok a láthatáron

A Bungie már korábban jelezte, hogy sok új loot van már úton a Destiny 2-be, beleértve a Strike specifikus loot-ot is. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amin a fejlesztők dolgoznak. Elkezdték az új Exotic tárgyakról is beszélni.

Destiny 2 - Új Exoticok a láthatáron

A Twitteren egy fan megkérdezte Christopher Barrett játékigazgatót, hogy vajon a játékosok látnak-e majd ismerős Exotic tárgyakat a Destiny 1-ből, amire azt az egyértelmű választ kapta, hogy “Igen”. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a Destiny 2 Exotic tárgyainak létrehozása jelenleg kiemelt prioritással bír, a Bungie mégis azt tervezi, hogy visszahoz néhány régi nagy kedvencet.

Ez amúgy az elmúlt néhány hónapban már megtörtént, a Curse of Osiris DLC is több Destiny 1-ből ismert Exotic fegyvert tartalmazott, például a Jade Rabbit-et, vagy a Telesto fusion rifle-t. De a páncélok sem maradtak ki a sorból, ott volt a Graviton Forfeit Helmet, a Helmet of Saint-14, az Mk. 44 Stand Asides cipő, a Shinobu’s Vow és az Ophidian Aspect kesztyűk.

Eléggé nyilvánvaló, hogy a Bungie a Destiny 1 játékosokra akar hatni és valami olyat adni a játékhoz, amivel felkelti az érdeklődésüket. A Twitter üzenet alatt is már megy az ötletelés a játékosok részéről, hogy mégis mit lenne jó visszahozni. Persze vannak akik azt mondják, hogy tisztességtelen lenne a régi Exotic tárgyakat behozni a Destiny 2-be, mivel a visszatérő játékosok lemondhatnának az addigi felszerelésükről.

Szerintünk mindig elfér néhány új fegyver a hasitasinkban, úgyhogy jöhet bármi, csak ne olyan legyen mint a múltkori Prometheus Lens.

Ti mit gondoltok?

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár