Destiny 2 – Új classok, fegyver típusok és játékelemek várhatók és egy új fegyverrendszer

Ezen a héten a Bungie tartott egy újabb Bungie Bounty-t, ami egy közösség esemény, ahol exkluzív Emblem-eket lehet szerezni a Destiny 2-ben. Mindettől függetlenül felmerültek kérdések is a játékosoktól.

Destiny 2 - Új classok, fegyver típusok és játékelemek várhatók és egy új fegyverrendszer

A Bungie Sandbox tervezési vezetője Josh Hamrick jó fej volt és válaszolt néhány kérdésre. Mivel számára a PvP áll fókuszban, így ezzel kapcsolatos kérdésekkel bombázták. Persze egyértelmű, hogy szegény nem mondhat sok mindent a jövőbeli tervekkel kapcsolatban, viszont néhány infót így is kihúztak belőle.

Arra a kérdésre, hogy a Bungie tervezi-e új elemek, classok, fegyverek vagy sub classok bevezetését, azt válaszolta, hogy ezek egy részén már jelenleg is dolgoznak.

Nézd meg Bungie Bungie Bounty – PC című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Bungie mostanában nagyon a közösség kedvében akar járni, persze nem véletlenül. A “Go Fast” frissítés összességében jó irányba terelte a játékot, azonban ez még önmagában mindig kevés ahhoz, hogy jelentősen befolyásolja pozitív irányba a játékosbázis nagyságát. Az egyik legfőbb panasz újabban a fegyverrendszert éri, ami arra kényszeríti a játékosokat, hogy két elsődleges fegyverrel mászkáljanak és a shotgun-t és sniper rifle-t pedig ugyanabba a slotba kényszeríti, mint mondjuk a sokkal erősebb rocket launcher-t. A Bungie eddig nem nagyon akaródzott abba az irányba elmenni, hogy megváltoztassa a játék ezen igen lényeges részét, de Hamrick megerősítette, hogy ezzel kapcsolatban is dolgoznak már valamin.

“Tudjuk, hogy nagyobb irányítást akartok a fegyvereitek felhasználása felett. Lehet számítani a jövőben fegyver helyek cseréjére a Destiny 2-ben. Jelenleg aktívan dolgozunk egy új rendszeren, amiről többet fogunk mutatni ezen a nyáron”.

Lassan de biztosan haladnak, vagy ahogy mondani szoktuk, még a végén jó játék lesz belőle.