Destiny 2FPS/TPSHírekKiemelt

Destiny 2 – Új classok, fegyver típusok és játékelemek várhatók és egy új fegyverrendszer

Ezen a héten a Bungie tartott egy újabb Bungie Bounty-t, ami egy közösség esemény, ahol exkluzív Emblem-eket lehet szerezni a Destiny 2-ben. Mindettől függetlenül felmerültek kérdések is a játékosoktól.

Destiny 2 - Új classok, fegyver típusok és játékelemek várhatók és egy új fegyverrendszer

A Bungie Sandbox tervezési vezetője Josh Hamrick jó fej volt és válaszolt néhány kérdésre. Mivel számára a PvP áll fókuszban, így ezzel kapcsolatos kérdésekkel bombázták. Persze egyértelmű, hogy szegény nem mondhat sok mindent a jövőbeli tervekkel kapcsolatban, viszont néhány infót így is kihúztak belőle.

Arra a kérdésre, hogy a Bungie tervezi-e új elemek, classok, fegyverek vagy sub classok bevezetését, azt válaszolta, hogy ezek egy részén már jelenleg is dolgoznak.

Nézd meg Bungie Bungie Bounty – PC című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Bungie mostanában nagyon a közösség kedvében akar járni, persze nem véletlenül. A “Go Fast” frissítés összességében jó irányba terelte a játékot, azonban ez még önmagában mindig kevés ahhoz, hogy jelentősen befolyásolja pozitív irányba a játékosbázis nagyságát. Az egyik legfőbb panasz újabban a fegyverrendszert éri, ami arra kényszeríti a játékosokat, hogy két elsődleges fegyverrel mászkáljanak és a shotgun-t és sniper rifle-t pedig ugyanabba a slotba kényszeríti, mint mondjuk a sokkal erősebb rocket launcher-t. A Bungie eddig nem nagyon akaródzott abba az irányba elmenni, hogy megváltoztassa a játék ezen igen lényeges részét, de Hamrick megerősítette, hogy ezzel kapcsolatban is dolgoznak már valamin.

“Tudjuk, hogy nagyobb irányítást akartok a fegyvereitek felhasználása felett. Lehet számítani a jövőben fegyver helyek cseréjére a Destiny 2-ben. Jelenleg aktívan dolgozunk egy új rendszeren, amiről többet fogunk mutatni ezen a nyáron”.

Lassan de biztosan haladnak, vagy ahogy mondani szoktuk, még a végén jó játék lesz belőle.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár