Destiny 2 – több tartalom várható, mint elődjében

A Destiny első részével sok embernek az volt a baja, hogy a tartalom ritkán bővült és hamar rá lehetett unni az endgame-re. Mivel a Destiny 2 hamarosan érkezik és szerencsére PC változata is lesz, így a Destiny játékosok már nem sok újat várhatnak az eredeti játéktól.

Destiny 2 - több tartalom várható, mint elődjében

Nemrég viszont kiderült, hogy a Destiny 2 több tartalmat fog kapni, mint elődje és nagyobb gyakorisággal is. Eric Hirshberg egy interjúban kifejezte elégedetlenségét a frissítések gyakoriságával. Szerinte érkezett a játékhoz pár érdekes bővítmény, mint a The Taken King, de ez mégsem volt elég.

A Destiny 2 szeptember 6-án érkezik konzolokra, PC-re pedig október 24-én. Mint azt már korábban említettük, a PC változatot meglepő módon a Blizzard hozza el nekünk. Reméljük a fejlesztő ragaszkodik a jelenlegi hozzáállásához és valóban sokkal több tartalom fog érkezni a Destiny 2-be.

Érdemes azt is észben tartani, hogy az E3-on bemutattak egy olyan játékot, ami egy igen erős konkurenciája lehet a Destiny 2-nek, és ez nem más mint az Anthem, amit a BioWare fejleszt.