Destiny 2 – Több olyan fegyver kell, ami számít!

Alig egy nappal az után, hogy a Bungie kiadta az idei ütemtervét Chris Barret a Destiny 2 játékigazgatója Twitteren megnyilatkozott a fegyverekkel kapcsolatban.

Destiny 2 - Több olyan fegyver kell, ami számít!

Elmondása szerint a Destiny 2-nek több olyan fegyverre van szüksége, ami számít is és az Exotic fegyvereknek meg kéne felelniük a nevüknek. A legerősebb fegyvereknek, mint a Snipa, Shotgun és a Fusion Rifle-t újra dicsőségre kéne juttatni. Elmondása szerint rajta vannak az ügyön.

Sok játékos fejezte ki nem tetszését azzal szemben, hogy sok Exotic fegyver gyakorlatilag egyáltalán nem erősebb mint egy Legendary. A játékosok nem érzik magukat olyan erősnek sem mint a Destiny 1-ben. Hozzáteszi, hogy a fegyverek megszerzése sokszor kevésbé izgalmasabb mint a Destiny 1-ben.

Sok rajongó már azon spekulál, hogy a Destiny 2 visszatérhet az eredeti játék Primary/Special/Heavy weapon formációjához, de ezzel kapcsolatban meg kell várnunk, hogy a Bungie feltárja, hogy mire is készülnek pontosan. Mindenesetre konkrétumok nélkül is látszik, hogy Chris belőtte az irányt.