Destiny 2FPS/TPSHírekKiemelt

Destiny 2 – Több olyan fegyver kell, ami számít!

Alig egy nappal az után, hogy a Bungie kiadta az idei ütemtervét Chris Barret a Destiny 2 játékigazgatója Twitteren megnyilatkozott a fegyverekkel kapcsolatban.

Destiny 2 - Több olyan fegyver kell, ami számít!

Elmondása szerint a Destiny 2-nek több olyan fegyverre van szüksége, ami számít is és az Exotic fegyvereknek meg kéne felelniük a nevüknek. A legerősebb fegyvereknek, mint a Snipa, Shotgun és a Fusion Rifle-t újra dicsőségre kéne juttatni. Elmondása szerint rajta vannak az ügyön.

Sok játékos fejezte ki nem tetszését azzal szemben, hogy sok Exotic fegyver gyakorlatilag egyáltalán nem erősebb mint egy Legendary. A játékosok nem érzik magukat olyan erősnek sem mint a Destiny 1-ben. Hozzáteszi, hogy a fegyverek megszerzése sokszor kevésbé izgalmasabb mint a Destiny 1-ben.

Sok rajongó már azon spekulál, hogy a Destiny 2 visszatérhet az eredeti játék Primary/Special/Heavy weapon formációjához, de ezzel kapcsolatban meg kell várnunk, hogy a Bungie feltárja, hogy mire is készülnek pontosan. Mindenesetre konkrétumok nélkül is látszik, hogy Chris belőtte az irányt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár