Destiny 2 – Pár infó a PC előrendelésről

Nemrég felbukkant a Destiny 2 Blizzard által létrehozott előrendelési oldala. A játék PC verzióját a Blizzard adja ki és október 24-től lesz elérhető.

A Destiny 2 három változatban rendelhető elő. Van egy Standard Edition, egy Game + Expansion Pass Bundle és egy Digital Deluxe Edition. Az alap csomag nagyjából 45 GBP-be kerül és amennyiben előrendelitek, jár vele pár izgalmas bónusz, mint a Coldheart Exotic Trace Rifle.

Destiny 2 - Pár infó a PC előrendelésről

Emellett, az alap előrendelési csomagban van még egy Salute Emote és egy Kill-tracker Ghost, amin keresztül villoghatunk PvP és PvE kill countunkkal.

A Game + Expansion Pass Bundle tartalmazza a Standard Edition-t, valamint hozzáférést biztosít az első két kiegészítőhöz. Ez körülbelül 70 GBP-ért megvásárolható. A Digital Deluxe Edition pedig csupán 10 GBP-vel kerül többe, és rajta keresztül hozzájuthatunk az összes felül említett tartalomhoz, és ráadásként még kapunk pár digitális in-game bónuszt, például egy Legendary kardot és egy Cabal Empire emblémát. A Digital Deluxe Edition is tartalmazza az Expansion Pass-okat. Mindezt előrendelhetjük nagyjából 80 GBP-ért.

Destiny 2 - Pár infó a PC előrendelésről

A  fejlesztő kiadott egy trailert is, amiben megláthatjuk, hogy milyen lesz az előrendeléssel érkező Coldheart fegyver.

Ezek után úgy gondoljuk, hogy mindenképp érdemes előrendelni a játék PC változatát, hisz valószínűleg így könnyebben bejuthattok majd a béta tesztelésre is.