Destiny 2 – Már most gyászolják Cayde-6-ot

Pedig csak szeptemberben nyírják ki!

Amikor idén szeptemberben megérkezik a Destiny 2 Forsaken kiegészítője, sajnos el kell búcsúznunk egy közkedvelt karaktertől, aki nem mást mint Cayde-6. Ez nemrég derült ki a Forsaken új story trailerjéből.

A Nathan Fillion hangjával ékeskedő Exo Hunter NPC ugyan még egy darabig velünk lesz, a játékosok már most elkezdték gyászolni. A karakter halálát már a trailer megjelenése előtt megjósolták a rajongók, és ezt a Bungie hamar alá is támasztotta. Persze az, hogy egy trailerben valaki látszólag meghal, az nem jeleneti azt, hogy mindenképp végleg el kell tőle búcsúznunk, hisz az ilyen játékokban gyakran támasztanak fel régi karaktereket.

Sokan találgatnak, hogy miféleképpen fog lezajlani a hős gyászolása a Destiny 2-ben, páran úgy gondolják, hogy örökbe fogadhatjuk majd Cayde-6 csirkéjét. A felül látható kép az E3-ról származik és egy Cayde-6 szentélyt mutat, melyet a rajongók állítottak fel.

Cayde-6 esetleges halál sikeresen összehozta a játék rajongóit, nem csak a gyász miatt, hanem az Uldren iránt érzett növekvő gyűlöletük, haragjuk miatt is.