Destiny 2 – Májusban érkezik a következő nagy frissítés a Warmind

A Bungie mindenféle csinnadratta nélkül beszúrta a frissített ütemtervébe a következő nagyobb frissítés érkezését a Destiny 2-ben.

Május 8-án a harmadik szezon kezdetével érkezik a második kiegészítő a Warmind , ami új helyekre küld majd minket, ahol új hősökkel találkozhatunk és felvehetjük a harcot új ellenségekkel. Mindemellett természetesen új loot is vár majd ránk az új tevékenységek mellett. Részleteket az április 24-i stream alkalmával ígérnek. A bejelentés többi része private meccseket ígér, még több vault helyet és többféle fegyver változást, amit a nyári frissítés alkalmával új szezonális eventek, és PC Clan Chat követ többek közt.

Destiny 2 - Májusban érkezik a következő nagy frissítés a Warmind

A harmadik szezon egy új terv kezdetét is jelenti, amiben a Crucible minden olyan tartalmát elérhetővé teszik minden Destiny 2 játékos számára, amit a Warmind érkezésére készítettek. Ugyanez vonatkozik a Curse of Osiris térképekre is. Annak érdekében, hogy a közösséget egységessé tegyék a Crucible kapcsán, mindenki új arénákat fog látni a matchmade listában, úgy mint, Quickplay, Competitive, Trials of the Nine, Iron Banner, valamint a hetente forgó Rumble és Mayhem-et. Ez több ellenfelet jelent mindenkinek. A Private Match megjelenésével a játékosoknak meg kell vásárolniuk az egyes bővítéseket, hogy kizárólagos hozzáféréssel rendelkezzenek a Crucible térképekhez más játékosokkal a privát meccsek során.