Destiny 2FPS/TPSHírekKiemelt

Destiny 2 – Májusban érkezik a következő nagy frissítés a Warmind

A Bungie mindenféle csinnadratta nélkül beszúrta a frissített ütemtervébe a következő nagyobb frissítés érkezését a Destiny 2-ben.

Május 8-án a harmadik szezon kezdetével érkezik a második kiegészítő a Warmind , ami új helyekre küld majd minket, ahol új hősökkel találkozhatunk és felvehetjük a harcot új ellenségekkel. Mindemellett természetesen új loot is vár majd ránk az új tevékenységek mellett. Részleteket az április 24-i stream alkalmával ígérnek. A bejelentés többi része private meccseket ígér, még több vault helyet és többféle fegyver változást, amit a nyári frissítés alkalmával új szezonális eventek, és PC Clan Chat követ többek közt.

Destiny 2 - Májusban érkezik a következő nagy frissítés a Warmind

A harmadik szezon egy új terv kezdetét is jelenti, amiben a Crucible minden olyan tartalmát elérhetővé teszik minden Destiny 2 játékos számára, amit a Warmind érkezésére készítettek. Ugyanez vonatkozik a Curse of Osiris térképekre is. Annak érdekében, hogy a közösséget egységessé tegyék a Crucible kapcsán, mindenki új arénákat fog látni a matchmade listában, úgy mint, Quickplay, Competitive, Trials of the Nine, Iron Banner, valamint a hetente forgó Rumble és Mayhem-et. Ez több ellenfelet jelent mindenkinek. A Private Match megjelenésével a játékosoknak meg kell vásárolniuk az egyes bővítéseket, hogy kizárólagos hozzáféréssel rendelkezzenek a Crucible térképekhez más játékosokkal a privát meccsek során.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár