Destiny 2 – Last Wish Raidet már le is gyűrte a “Deaf” klán

A Destiny 2 Raid World First – Last Wish cleart a Redeem klán mondhatja magáénak akik már egy napi reset alatt is letudták ütni az egész raidet, de immár a Deaf is beállt a legnagyobb mögéjük, hiszen ők mindössze 12 taggal tudták megtenni ugyanezt, úgy hogy még a 24 órás intervallumba is beleférjenek.

Destiny 2 - Last Wish Raidet már le is gyűrte a "Deaf" klán

Azok a játékosok akik játszottak már a Destiny 2-vel és lehetőségük volt – kiegészítőhöz kötött: Forsaken – kipróbálni a “Last Wish” nevű raidet, azok tudják, hogy ez lett a Bungie legnehezebbje, amit valaha, bármilyen játékban megalkottak volna a Sci-fi franchise keretein belül. Ettől függetlenül a Deaf, csupán 12 tagból álló csapatukkal maguk mögé utasította ezt a kihívást is és mindössze 24 órán belül kitakarították azt – a napi reset ideje alatt -, ezzel ők lettek a VILÁG 2. csapata, akik ezt a teljesítményt elérték.

A Bungie elmondása szerint a Last Wish raid így is nagy kihívást jelent a legtöbb játékos számára ezért nem is gondoltak arra, hogy ezen változtatniuk kelljen, pont ezért nem került be hozzá – bár ezek után kitudja – egy Prestige mód.

Természetesen a Last Wish-t tovább lehet nehezíteni, ha aktiválásra kerül a Thirteenth Wish, ami a “Petra’s Run” módosítót alkalmazza a raidre – ennek értelmében ha egyetlen játékos meghal a Raid alatt BÁRHOL, akkor az egész csapat visszakerül az Orbitra és előröl kell kezdeniük az egészet.

Mindent figyelembe véve amit a Redeem és a Deafen elért és letett az asztalra az figyelemre méltó. Azok akik nem tudják, milyen izzasztó és komplex is a Last Wish utolsó bossa, az alábbi videóban betekintést kaphatnak.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a Ti klánotok már sikerrel vette ezt a Raidet, esetleg még a bakancslistátokat erősíti?