Destiny 2 – Így szerezheted meg a Sleeper Simulant exotic fegyvert

Aki játszott a Destiny első részével, annak ismerős lesz a Sleeper Simulant exotic fegyver, amit nem volt egyszerű megszerezni, viszont szinte mindenki imádta. A Warmind kiegészítőnek köszönhetően most visszatért a fegyver, és talán kicsit könnyebb is megszerezni.

Ahhoz, hogy megszerezzük a Sleeper Simulant fegyvert először végig kell vinnünk a nem túl hosszú Warmind campaign-t. Ez nem lesz nagy kihívás és sok időt sem vesz igénybe, főleg ha a végére elérjük a 30-as szintet. Miután ezzel megvagyunk, Ana Bray adni fog pár új küldetést, amin keresztül Rasputin-tól kapni fogunk egy engram-ot. Az engramból megkapjuk az IKELOS hand cannon-t, amit elég sokáig fogunk majd használni.

Destiny 2 - Így szerezheted meg a Sleeper Simulant exotic fegyvert

A következő lépés elég sok időnket el fogja venni, ugyanis nem kevesebb mint 600 precision kill-t kell elérnünk a Marson az IKELOS-al, és ezekből 300 Hive és 300 Cabal ellenségnek kell lennie. Ezután jöhet az elite-ek vadászása. Nagyjából 50 elite-et vagy ultra-t kell megölnünk az IKELOS-al, és nem kell, hogy a miénk legyen az utolsó lövés, elég ha megsebezzük őket.

Most pedig jöhetnek a Heroic Strike-ok. Összesen öt darab Heroic Strike-ot kell végigvinnünk, úgy, hogy equippelve van az IKELOS. Ez azért nem lesz olyan könnyű, ugyanis a Warmindban nehezítettek rajtuk.

Destiny 2 - Így szerezheted meg a Sleeper Simulant exotic fegyvert

A következő lépés is igencsak időzabáló lesz. Az újonnan érkezett Sleeper Node vadászaton lesz a hangsúly, hisz Resonance Stem-eket kell combineolnuk és követni a zenét, ami elvezet a ládákhoz. Összesen 15 ilyen ládát kell találnunk az IKELOS-t pedig még mindig magunknál kell tartani. Ezután jöhetnek a Hive Escalation Protocol-ok. Hármat kell teljesíteni az IKELOS-al, de elég ha túljutunk az első körön.

Destiny 2 - Így szerezheted meg a Sleeper Simulant exotic fegyvert

Elérkeztünk az utolsó lépéshez. Sikeresen teljesítenünk kell a Will of  the Thousands 360 power level-es változatát az IKELOS-al. Ez nem lesz egyszerű és Xol-nak elég nagy lesz a health pool-ja. Ha ez sikerült, meg is kapjuk a Sleeper Simulant-ot, és kezdődhet a darálás.

Reméljük hasznotokra válik ez a kis guide. Sok sikert!