Destiny 2FPS/TPSHírekKiemelt

Destiny 2 – Az új “Go Fast” becenevű frissítés ideiglenes tiltással jutalmazza azt, aki lelép a PvP meccs közepén

A következő Destiny 2 frissítés az 1.1.4, ami hivatalosan a “Go Fast” becenevet kapta a Bungie-tól, mivel azt az ígéretet hordozza magában, hogy felgyorsítja a játékosok mozgását, a Super feltöltődési idejét és még sok mást. Azonban van itt még egy érdekes dolog, ami a Competitive PvP-t elhagyó játékosokat érinti.

Destiny 2 - Az új "Go Fast" becenevű frissítés ideiglenes tiltással jutalmazza azt, aki lelép a PvP meccs közepén

A kilépő játékosok nagyon elterjedtek a Destiny 2-ben az indulás óta. Játékosok, vagy akár egész csapatok is lelépnek egy-egy meccsről, ha nem jól áll a szénájuk, ezáltal kellemetlen helyzetbe hozva azokat, akik esetleg ott maradtak. Az ilyen kellemetlen helyzetekből születnek a brutális vereségek.

A jövő héten megjelenő új rendszer megpróbál ezen változtatni és csökkenteni a kilépő játékosok számát, ideiglenes tilalmak bevezetésével, azok számára, akik rendszeresen megteszik ezt. A Bungie a heti blogjában azt mondta, hogy bármilyen okból hagyja ott valaki a meccset, akkor 30 perces tiltás kap, ami alatt nem tud ismét a Crucible-be csatlakozni.

Így akár egy mezei disconnect, amit okozhat az ember macskája, vagy a rossz idő, vagy bármi más, de akár még a túl hosszú tétlenség is a meccsen egy laza 30 perces eltiltást eredményez. A Bungie szerint innentől kezdve mindenki biztosítson magának megbízható kapcsolatot és legyen képes elkötelezni magát amellett, hogy végigjátssza a meccset.

Természetesen ez a rendszer nem ismeretlen más játékokban sem, például az Overwatch-ban is találkozhatunk hasonló rendszerrel. Az 1.1.4-es frissítés március 27-én érkezik és tartalmaz majd ezen kívül egyensúlyi javításokat a fegyvereket illetően és egyedi Nightfall jutalmakat is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár