Destiny 2 – Az új “Go Fast” becenevű frissítés ideiglenes tiltással jutalmazza azt, aki lelép a PvP meccs közepén

A következő Destiny 2 frissítés az 1.1.4, ami hivatalosan a “Go Fast” becenevet kapta a Bungie-tól, mivel azt az ígéretet hordozza magában, hogy felgyorsítja a játékosok mozgását, a Super feltöltődési idejét és még sok mást. Azonban van itt még egy érdekes dolog, ami a Competitive PvP-t elhagyó játékosokat érinti.

Destiny 2 - Az új "Go Fast" becenevű frissítés ideiglenes tiltással jutalmazza azt, aki lelép a PvP meccs közepén

A kilépő játékosok nagyon elterjedtek a Destiny 2-ben az indulás óta. Játékosok, vagy akár egész csapatok is lelépnek egy-egy meccsről, ha nem jól áll a szénájuk, ezáltal kellemetlen helyzetbe hozva azokat, akik esetleg ott maradtak. Az ilyen kellemetlen helyzetekből születnek a brutális vereségek.

A jövő héten megjelenő új rendszer megpróbál ezen változtatni és csökkenteni a kilépő játékosok számát, ideiglenes tilalmak bevezetésével, azok számára, akik rendszeresen megteszik ezt. A Bungie a heti blogjában azt mondta, hogy bármilyen okból hagyja ott valaki a meccset, akkor 30 perces tiltás kap, ami alatt nem tud ismét a Crucible-be csatlakozni.

Így akár egy mezei disconnect, amit okozhat az ember macskája, vagy a rossz idő, vagy bármi más, de akár még a túl hosszú tétlenség is a meccsen egy laza 30 perces eltiltást eredményez. A Bungie szerint innentől kezdve mindenki biztosítson magának megbízható kapcsolatot és legyen képes elkötelezni magát amellett, hogy végigjátssza a meccset.

Természetesen ez a rendszer nem ismeretlen más játékokban sem, például az Overwatch-ban is találkozhatunk hasonló rendszerrel. Az 1.1.4-es frissítés március 27-én érkezik és tartalmaz majd ezen kívül egyensúlyi javításokat a fegyvereket illetően és egyedi Nightfall jutalmakat is.