Destiny 2 – Hihetetlen, de érkezik a klán chat!

A Bungie frissítette a Destiny 2 Road Map-et és néhány érkező tartalom bizony elég ígéretesnek tűnik. Némelyik meg annak tűnne ha nem most kerülne be.

Destiny 2 - Hihetetlen, de érkezik a klán chat!

Júliusban érkezik a Solstice of Heroes nyári event és a klán chat, aminek érkezésére nehéz szavakat találni. Érkezik még továbbá a Bounty tartalom, ami ismerős lehet az eredeti játékból és amolyan mini-küldetéseket takar, amelyek arra kényszerítik a játékosokat, hogy egy bizonyos fegyverrel vagy sebzés típussal öljenek meg bizonyos mennyiségű ellenfelet, vagy egy adott képességgel végezzenek az Őrzőkkel a Crucible-ben. Néhány ilyen küldetést ki lehet választani és a jutalmunk XP illetve faction repu lehet.

Destiny 2 - Hihetetlen, de érkezik a klán chat!

Itt lesznek még a Triumph-ok, amik amolyan elérhető célként jelennek meg a játékban, mint például egy raid végig vitele, vagy bizonyos számú strike teljesítése stb., amelyek egyre látványosabb jutalmakat szabadítanak fel.

De hogy ne szaladjunk annyira előre, még május végén érkezik a Crucible Labs is, ami magával hozza az új “kísérleti PvP tartalmat”. Ez a vezető tervező Derek Carroll szerint a “Destiny 2 minden játékosa számára hozzáférést biztosít a kísérleti PvP tartalomhoz (PTR). Az egyensúly és a térképek valószínűleg kulcsfontosságúak lesznek a Labs munkájában, különösen ha az egyre növekvő és változó Exotic fegyvereket és páncélokat vesszük alapul. Majd a bevezetése előtt fognak részletesebben nyilatkozni az egész Crucible Labs-ról.