Destiny 2 – Hamarosan új Crucible térképek érkeznek!

Elstartolt a Destiny 2 legújabb DLC-je a Forsaken és további jó hír gyanánt bejelentették, hogy hamarosan új Crucible térképek kerülnek hozzáadásra a játékhoz.

Destiny 2 - Hamarosan új Crucible térképek érkeznek!

A játékban a szinthatár 50-re emelkedett és a játékosok további fejlődési lehetőséghez is juthattak, azonban azok számára is szolgálhatunk jó hírrel, akik csak egy jót szeretnének szórakozni a Crucible-ben. Megerősítést nyert ugyanis, hogy hamarosan új térképek érkeznek a Crucible tartalomhoz.

Miután egy Destiny 2 fan feltette a nagy kérdést, miszerint miért van olyan kevés térkép a Crucible számára, a Bungie vezető tervezője, Derek Carroll közzétette Twitteren a hírt, miszerint az új térképek már úton vannak. Carroll arra ösztönzi a játékosokat, hogy a héten koncentráljanak a Forsaken nyújtotta új tartalmakra és bosszulják meg Cayde 6 halálát.

Carroll nem mondta meg, hogy konkrétan mikor érkeznek az új térképek, de könnyen elképzelhető, hogy a jövő heti reset után, mivel arra ösztönöz mindenki, hogy ezen a héten a Forsaken frissítésre koncentráljanak. A Forsaken patch note-ban már látható, hogy a Retribution és a Wormhave Crucible térképek már minden platformon elérhetőek, így amíg az újakra várunk, addig élvezhetjük ezeket is.