Destiny 2 Guide – Hogyan szerezzük meg Dreaming City-ből a ‘Cursebreaker’ titlet

A Destiny 2: Forsaken bevezettet, egy a World of Warcraft-ból (is) ismert title rendszert, melyben a játékosok bizonyos kritériumok teljesítést követően különféle title-ket szerezhetnek meg. Ez a title a játékosok neve alatt jelenik meg, mellyel a többiek tudtára adhatják, mennyire jók és elhivatottak. Az egyik ilyen title a ‘Cursebreaker‘, amit a Dreaming City-n (Forsake end-game állomása) belül teljesített triumphok után kaphatunk.

Destiny 2 Guide - Hogyan szerezzük meg Dreaming City-ből a 'Cursebreaker' titlet

A Cursebreaker title megszerzése nem egy egyszerű vagy gyors történet, hiszen közel az összes Triumphot (Achievement) teljesítenünk kell amit a Destiny 2 Dreaming City nyújthat. Az alábbiakban leírjuk, hogyan is szerezhetitek meg azt:

Pusztítsd el mind a 40 Corrupted Egget a Dreaming Cityben

Összesen 40 darab Corrupted Egg van szétszórva Dreaming Cityben, beleértve a raid és Ascendant Challenget. A tojások elpusztítására csak a ‘Wish-Enderexotic íj képes. Pont ezért az első és legfontosabb lépésünk az, hogy megszerezzük ezt a ‘speciális’ fegyvert. A játékosoknak meg kell várniuk amíg a legerősebb a fertőzés a Dreaming Cityn ahhoz, hogy beléphessenek a Shattered Throneba, teljesíteni a Wish-Ender questet és megvárni amíg mind a hat Ascendant Challenge forogjon ahhoz, hogy megtalálják az összes Corrupted Egget. Ezután beszélni kell a Wish-Enderrel.

A Wish-Ender exotic íj megszerzése

Ahhoz, hogy megszerezzék a Wish-Endert a játékosoknak teljesíteniük kell a küldetést a Shattered Throne dungeonben. 600-as power level szükséges hozzá.

Destiny 2 Guide - Hogyan szerezzük meg Dreaming City-ből a 'Cursebreaker' titlet

Összes Dreaming City Loot megszerzése

A Destiny 2-ben található collection ablakban a badgek a jobb oldalon vannak. Ahhoz, hogy megszerezzék az adott badget, – ebben az esetben a Dreaming City – a játékosoknak meg kell szerezniük az összes tárgyat egy karakterrel. A Dreaming City esetében ez a következőket tartalmazza:

  • A Reverie Dawn armor szett.
  • Az összes (nem-raid) fegyver, melyeket kaphatunk az Oracle Engineből, Legendary Engram dropból, Blind Wellből és a rejtett ‘macskákból’* (melyek hasonló elven működnek, mint az alapjátékban található Loot Cachek).
  • Blueshift Dream shader (ehhez szét kell bontanunk – dismantle – a forsaken kiegészítőben szerzett tárgyakat és felszerelni azt valamilyen felszerelésünkre.
  • Secret Victories emblem (random drop Blind Well Tier 2-ben).
  • A Ghost shell, Sparrow és a hajó

Destiny 2 Guide - Hogyan szerezzük meg Dreaming City-ből a 'Cursebreaker' titlet

Látogatás a Queen’s Court-be

Minden harmadik héten, amikor a Dreaming City-t érő átok a legerősebb, a játékosok teljesíthetik a Weekly Bountyt amiért kapnak egy Gift to the Oracle-t ami megnyit egy átjárót melyen keresztül beléphetnek a Queen’s Court-be.

Három Dreaming City world mission teljesítése

Azzal, hogy a Last Wish raidet teljesítették a világon először, a world missionök hozzá lettek adva Petra Venj inventorijához, mely a Broken Courier nevet kapta. Minden héten egy új feladat várja a játékosokat, az Oracle Engine és a Dark Monastery.

Destiny 2 Guide - Hogyan szerezzük meg Dreaming City-ből a 'Cursebreaker' titlet

A Shattered Throne dungeon teljesítése

A Shattered Throne dungeon egy 3 játékos-raid és csak minden harmadik héten elérhető, amikor az átok a legerősebb a Dreaming City-ben. Az ellenfelek power levelje 570-nél kezdődik és az utolsó összecsapásnál már 590.

Mind a 16 Ahamkara Bone összegyűjtése

Az Ahamkara Boneok rejtett tárgyak amik szét vannak szórva a Dreaming City-ben, mellyel lore bejegyzéseket kapunk. Az alábbi videóban megtaláljátok, melyik hol van:

A Reverie Dawn armor megszerzése

Ez a lépés, ahogy több másik item esetében is elengedhetetlen a colletionhöz és a badgehez, viszont itt nincs különösebb információ róluk. Az RNG-n múlik minden.

A három Plagues of the Well (Blind Well)

A Blind Well heroic változatának az aktiválását követően (Tier 4-ként emlegetik a játékosok) megjelenik a Plague of the Well. Ezekből három van, melyek hetente váltakoznak.


Igaz nem lehetetlen megszerezni a Cursebreaker titlet a játékban, de az mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy sok időt és energiát fog igénybe venni a teljesítése.

*A macskákkal kapcsolatban az alábbi videókban kaphattok útmutatást

Amennyiben szeretnél értesülni az újdonságokról/érdekességekről és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el likeolni a Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába.