Destiny 2 – Fraction Token farm lvl99

Már javában tart a Faction Rally event a Destiny 2-ben és a játékosok folyamatosan fedezik fel a legjobb és leggyorsabb módszereket a token farmolásra. Mi is találtunk egyet így most megosztjuk veletek.

Destiny 2 - Fraction Token farm lvl99

Az új event Szeptember 26-tól egészen október 3-ig tart és a dolgunk az, hogy a gyűjtögessük a frakciónk tokenjeit, amiket beválthatunk mindenféle jutalomra. Persze már felbukkantak guide-ok tucatjai a neten és a Youtubeon, hogyan lehet felgyorsítani a tokenez gyűjtését és ezáltal a frakciónk győzelemhez segítését az event végén.

A videó, amit mutatni szeretnénk nektek is egy a sok közül, viszont elég érdekes. Ezzel a módszerrel a videó készítője szerint óránként 500 tokent gyűjthetünk össze. Ehhez mindössze el kell menni Cargo Bay 3 Lost Sector-ba és a videóban is látható módszert követni. Persze sokan már ki is feljetették felháborodásukat ezekkel a módszerekkel szemben és a játékélmény elcsúfításával érvelnek. Nektek mi a véleményetek?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=JCAoGZjtMA8

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el követni az Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába. Továbbá a Destiny 2 Hungary oldaláról se feledkezz meg, ahol sok hasznos információt találhatsz a játékról.