Destiny 2FPS/TPSHírekKiemeltVideókWTF

Destiny 2 – Fraction Token farm lvl99

Már javában tart a Faction Rally event a Destiny 2-ben és a játékosok folyamatosan fedezik fel a legjobb és leggyorsabb módszereket a token farmolásra. Mi is találtunk egyet így most megosztjuk veletek.

Destiny 2 - Fraction Token farm lvl99

Az új event Szeptember 26-tól egészen október 3-ig tart és a dolgunk az, hogy a gyűjtögessük a frakciónk tokenjeit, amiket beválthatunk mindenféle jutalomra. Persze már felbukkantak guide-ok tucatjai a neten és a Youtubeon, hogyan lehet felgyorsítani a tokenez gyűjtését és ezáltal a frakciónk győzelemhez segítését az event végén.

A videó, amit mutatni szeretnénk nektek is egy a sok közül, viszont elég érdekes. Ezzel a módszerrel a videó készítője szerint óránként 500 tokent gyűjthetünk össze. Ehhez mindössze el kell menni Cargo Bay 3 Lost Sector-ba és a videóban is látható módszert követni. Persze sokan már ki is feljetették felháborodásukat ezekkel a módszerekkel szemben és a játékélmény elcsúfításával érvelnek. Nektek mi a véleményetek?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=JCAoGZjtMA8

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el követni az Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába. Továbbá a Destiny 2 Hungary oldaláról se feledkezz meg, ahol sok hasznos információt találhatsz a játékról.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár