Destiny 2 – Forsaken eladások és az új Refer-a-Friend program

A Destiny 2 – Forsaken eladásának a mutatói bizalomra adnak okot, hiszen már minden második aktív játékos birtokát képezi.

Destiny 2 - Forsaken eladások és az új Refer-a-Friend program

A 2018 Szeptember 4-én megjelenő első komolyabb kiegészítője a Destiny 2-nek a Forsaken volt, mely már a megjelenése előtt, a beharangozásakor is felkorbácsolta a hangulatát a rajongóknak, hiszen az egyik húzó karakteréről megtudhattuk, hogy búcsút fogunk venni.
A közönség reakcióját az alábbi videóban megnézhetitek:

De fordítsuk is a szót a lényegre, lássuk hogyan is teljesített a Destiny 2 – Forsaken eladásokban közel két hónap alatt.

A kiegészítő digitális eladásainak száma megmutatta azt, hogy a játékosok nagyon kíváncsiak voltak a Destiny 2 – Forsaken-re és mára már az aktív játékosok több mint 60%-a birtokolja is azt. Mindez konzolra vonatkozik és a SuperData által összegyűjtött információk alapján.

A PlayStation 4 és XBOX One platformokon az eladások szerint csak a megjelenés (Szeptember) hónapjában nagyobb bevételt hozott a Destiny 2 – Forsaken mint a Spider-Man, a FIFA 19 vagy akár a Fortnite.

Attól még, hogy a PC-s vonalon nem került bele a TOP10-be a Destiny 2 – Forsaken az eladások tekintetében, ettől függetlenül világszerte szépen teljesít és egyre több felhasználóban izzik a bosszúvágy.

Destiny 2 - Forsaken eladások és az új Refer-a-Friend program

A Destiny 2 – Forsaken már tartalmazza az első két DLC-t, a Curse of Osiris-t és a Warmind-t, így nincs már szűkség a külön megvásárlásukra.

REFER-A-FRIEND

Végre egy sokak által hiányolt funkció is bevezetésre kerül majd, még pedig az úgynevezett “RAF” (Refer-a-Friend), aminek a segítségével értékes és exkluzív jutalmakra tehetünk szert a játékon belül. Természetesen ezek a jutalmak nem csak a meghívónak válnak elérhetővé, hanem azoknak a játékosoknak is akik meg lettek hívva. Pontos és teljes, részletes lista még nem érkezett arról, hogy miket kapunk ha meghívjuk a barátainkat/illetve, ha meghívnak bennünket. Ezekről a Bungie elmondása szerint a mai napon (Október 30) esedékes heti Update-el együtt (2.0.5) kapunk majd egy átfogó ismertetőt.

Destiny 2 - Forsaken eladások és az új Refer-a-Friend program

A Refer-a-Friend használatához rendelkeznünk kell a Destiny 2 – Forsaken kiegészítőjével és pár egyéb kritériumnak is meg kell felelnünk.

A Bungie úgy oldotta meg a játékosok meghívását, hogy két különböző account státuszra (Új játékos és Veterán) bontotta azokat a játékosokat akik megvették már, vagy tervezik megvásárolni az új kiegészítőt.

Lássuk, mik azok amiknek meg kell felelnünk ahhoz, hogy meghívhassuk a barátainkat a játékba és ezzel bezsebelhessük a jutalmakat.

Új Játékos kritériumai

Új játékos lehet bárki, aki még nem rendelkezik a Destiny 2 – Forsaken kiegészítővel, vagy rendelkezik vele, DE kevesebb mint 7 napja. Azok a játékosok akik régebben vásárolták meg a kiegészítőt nem minősülnek már “Új játékosnak”, így nem vehetnek részt a Refer-a-Friend promócióban. Amennyiben sikeres a RAF, a közös küldetést bármikor végrehajthatják együtt a meghívó és meghívott(ak), nincs időhöz kötve.

Veteran Játékos kritériumai

Az a Veterán játékos aki rendelkezik a Destiny 2 – Forsaken kiegészítővel. A veterán játékosok hívhatnak meg “Új játékosokat” a Refer-a-Friend promóció keretein belül.

Tehát, azok a játékosok akiknek van Destiny 2 – Forsaken kiegészítőjük, jogosultak mások meghívására és csak azok a játékosok fogadhatják el a kapott meghívót, akik egyáltalán nem, vagy 7 napnál nem régebb óta rendelkeznek ezzel a kiegészítővel.

Pár kép az ismert jutalmakról

Destiny 2 - Forsaken eladások és az új Refer-a-Friend program

Szemrevaló kis jutalmak meg kell hagyni.

A mai napon Október 30-án érkezik a Destiny 2 új frissítése a 2.0.5, mely több információt tartalmaz majd magáról a Refer-a-Friend programról.

Amennyiben szeretnél értesülni az újdonságokról/érdekességekről és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el likeolni a Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába.