Destiny 2 – Ezeket vehetitek meg Xur-tól most hétvégén

A Curse of Osiris DLC megjelenése óta, Xur minden pénteken este 7-kor jelenik meg, és ezen a héten is egész jó exotic itemeket hozott el nekünk. Ezúttal a Towerben bukkant fel, a Dead Orbit környékén, és egészen keddig lesz itt, úgyhogy ne felejtsétek el meglátogatni.

Destiny 2 - Ezeket vehetitek meg Xur-tól most hétvégén

Kezdésnek vegyük a SUROS Regime auto rifle-t, amit 29 Legendary Shard-ért vehettek meg. Ez a fegyver a Warmind DLC-vel érkezett, de a Destiny első részében is már jelen volt. Akkoriban egy közkedvelt fegyvernek számított, és valószínűleg most is sokan le fognak csapni rá.

Destiny 2 - Ezeket vehetitek meg Xur-tól most hétvégén

A Hunterek ezúttal egy cipőt kaptak, mégpedig a Gemini Jester-t, ami PvP-ben remeknek bizonyulhat, ugyanis ha ellenség környezetében dodge-olunk, eltüntetjük egy kis időre a radarjukat.

A Claws of Ahamkara is egy érdekes exotic, amit a Warlock-ok használhatnak. A kesztyűnek köszönhetően kapunk egy extra melee charge-ot.

Végezetül, Xur a Titan-oknak egy chestet árul, a Crest of Alpha Lupi-t, ami szintúgy jelen volt az első Destiny-ben. Az armornak köszönhetően a Barricade AoE-ban tölt vissza életet és a super-ek több orb of light-ot termelnek. Ez is egy igen hasznos item, amit érdemes megvenni Xur-tól.

Ezeken kívül, Xur árulja a szokásos Fated Engram-ot, a Three of Coins-t és a Five of Swords-t is.