Destiny 2 – Egy sötét világ története

Egyre csak közeledik a Destiny 2 indulása, itt az idő kicsit foglalkozni a történettel is. Az első rész leginkább kritizált pontja a történet volt. A második részben talán már tanultak a hibából.

Destiny 2 - Egy sötét világ története

Az IGN-ek sikerült interjút készíteni a fejlesztőkkel, amiben elmondják, hogy a játék története miképp támogatja az egész játékélményt. Jason Harris és Matthew Ward beszélnek a Destiny első és második része közti különbségekről.

“Ez a stúdió rengetek időt töltött a világ kiépítésével, és nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy készen állunk rá, hogy elmondjunk ennek a világnak a történetét. Nagy, kiterjedt és filmszerű történetét.” Mondta Jason Harris.

Matthew Ward próbálja kicsit eltúlozni az összehasonlítást az első és a második rész között, hogy jobban kihangsúlyozza azt, amit a Bungie a második részben véghezvitt. A két fejlesztő elmondja, hogy a Destiny 2-ben a játékosok egy önelemző utazáson mennek keresztül, ahol megtudják mit jelent őrzőnek és hősnek lenni.

A videó alatt persze ég a komment rész, és sokan azon trollkodnak, hogy valójában úgyse lesz sztorija a Destiny 2-nek sem. Majd meglátjuk.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, ne felejtsd el követni az Destiny 2 Hungary facebook oldalát sem.