Destiny 2 – Egy kis információ a Warmind preload-ról

Már holnap, május 8-án minden Guardian hajója a Mars felé fog igyekezni, mivel a Bungie kiadja a Destiny 2 MMOFPS Warmind nevű kiegészítőjét. Az újdonság megjelenésével párhuzamosan a fejlesztők azt is tervezik, hogy telepítik az 1.2.0 frissítést, tehát érkezik egy hosszabb karbantartás. A játékosoknak körülbelül öt órája lesz arra, hogy felkészüljenek egy veszélyes kalandra, amelynek célja újra a világ megmentése.

Destiny 2 - Egy kis információ a Warmind preload-ról

Bizony lesz mire felkészülnünk, ugyanis a Warmind kiegészítő nagyjából 50GB szabad helyet igényel, ami platformtól függően változhat. Ideje tehát takarítani egy kicsit, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljetek. A Warmind kiegészítőt már délután elkezdhetitek letölteni, de a szerverek valószínűleg csak estére lesznek elérhetőek.

Destiny 2 - Egy kis információ a Warmind preload-ról

A hivatalos oldal szerint, magyar idő szerint 20:00-kor lesz vége a karbantartásnak, és állítólag már 16:00-kor kezdődhet a preload. A szerverek 15:00-kor állnak majd le.

Destiny 2 - Egy kis információ a Warmind preload-ról

Ne felejtsétek el, hogy a Season 3 is holnap indul, amivel számos új játékmód érkezik, például a privát meccsek. A Season 3 minden Destiny 2 játékos számára elérhető lesz, függetlenül attól, hogy megvettétek-e a Warmind kiegészítőt. A teljes patch notes-t május 8-án teszik közzé.