Destiny 2 – Csak megszokásból szidják?

Nemrég úgy döntöttünk, hogy nekifutunk még egyszer a Destiny 2-nek , ami nem volt egy egyszerű lépés, hisz a megjelenés óta kisebb nagyobb szünetekkel folyamatosan szidták a játékot. Visszatérésünk kellemesnek bizonyult, és kicsit úgy tűnik, hogy talán alaptalanok a folyamatos QQ-k.

Destiny 2 - Csak megszokásból szidják?

A Destiny 2 indulása egyértelműen nem a legjobbra sikeredett, és talán még ma is megszenvedi ezt az amúgy egész szórakoztató folytatás. Sokan mára már talán azt a hibát követtik el, hogy mivel rossz volt az indulás, a játék biztos hamar kihalt. Ez egy óriási tévhit.

A megjelenés óta összesen nagyjából 8.8 millió regisztrált játékost gyűjtött össze a Destiny 2, persze ez nem bizonyít önmagában sokat. Viszont a többi statisztika már annál inkább! Vegyük példának a tegnapi napot, azaz pénteket. Tegnap, a Destiny 2-ben 269 ezer játékos játszott a Crucible-ben, és 283 ezer játékos vett részt különféle PvE tartalomban. Ezek a számok semmiképp nem utalnak arra, hogy egy halott vagy befuccsolt játékról van itt most szó.

Destiny 2 - Csak megszokásból szidják?

Pár nap alatt igyekeztünk felfedezni minden újdonságot, ami a megjelenéskor még nem volt elérhető, és kifejezetten jól éreztük magunkat. Úgy döntöttünk, hogy nem csatlakozunk a trendből szidó néphez, hanem inkább bátorítunk titeket is arra, hogy adjatok a Destiny 2-nek még egy esélyt.

A Public Eventeket sokan szidták, hogy már a kutya se jár feléjük, ami szerintünk nem igaz, hisz szinte mindegyiknél összefutottunk más játékosokkal. A Crucible sem váratott meg minket, nagyjából 2 perc után be is jutottunk. A Strike néven futó PvE tartalomra is ugyanez igaz. Sikerült sok-sok izgalmas lootot begyűjtenünk, hamar elértük az új level cap-et (sajnos) és, ha még nem mondtam elégszer, remekül éreztük magunkat.
Destiny 2 - Csak megszokásból szidják?
A Destiny 2 tehát semmiképp nem nevezhető egy halott játéknak, és érdemes ignorálni a közösségi hálózatokon megjelenő folyamatos ócsárolást, mert sokan sajnos leragadtak ott, hogy eleinte nem volt túl meggyőző a második rész.