Destiny 2 – Bemutatták a Combat változásokat a Crucible-ben

A Destiny 2-ben az egyik legnagyobb panasz, ami a Crucible-t éri, hogy a más játékosokkal való összecsapások ideje túl hosszú (TTK), különösen a Destiny-hez képest.

Destiny 2 - Bemutatták a Combat változásokat a Crucible-ben

A Bungie egy livestream-ben mutatta be azokat a változásokat, amelyek majd a Forsaken frissítéssel együtt érkeznek és lerövidítik a TTK-t. Ezen livestream alatt bemutatott változások többsége Augusztus 28-án landol majd a játékban. A streamben két Crucible meccset mutatott a Bungie, amely már a frissített verzióban játszódik és érzékelhető a TTK csökkenése.

A Bungie bejelentette azt is, hogy visszatér a két-találatos közelharci gyilokhoz a Crucible-ben, ami a Guardiant még halálosabbá teszi közelről. A Titan ‘shoulder charge’ támadásai minden egyes alosztály esetén egy ütésből ölnek, ami elég veszélyesnek bizonyulhat, ha párosítjuk egy exotic felszereléssel, mondjuk az Insurmountable Skullfort-tal.

Nézd meg Bungie Forsaken Combat Stream – 8/7 @ 10AM PACIFIC című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Összességében a TTK változások óriási javulást mutatnak a játék jelenlegi állapotához képest, azonban csak az idő fogja megmondani, hogy ez az egész hogyan befolyásolja majd a metát. Augusztus 28-án kiderül.