Destiny 2 – Az Exoticok egyre egzotikusabbak lesznek

A Destiny 2: Warmind kiegészítő sok változást hoz az MMOFPS-be, amiket már egy jó ideje várunk. Például, a Bungie szeretné az Exotic itemeket, nos, még egzotikusabbá tenni. Sokféle újdonsággal készül a fejlesztő csapat, és mindez a season 3 érkeztével elérhető lesz május 8-tól.

Destiny 2 - Az Exoticok egyre egzotikusabbak lesznek

A Bungie ezúttal az Exotic Masterwork-ökre koncentrált, és ezzel új célokat tűzhetnek ki maguknak a játékosok. Bizonyos játékbeli tevékenységek így újra értelmet fognak kapni, hisz ki ne akarná továbbfejleszteni a gearjét.

Minden exotic Destiny 2 fegyvernek lesz saját Exotic Masterwork upgradeje. Ezek akkor válnak elérhetővé, amikor felfedezünk egy Exotic Masterwork Catalyst-ot. Mindegyik exotic fegyvernek van egy rövid leírása, amely utalásokat fog adni annak arra, hogy milyen típusú tevékenységre van szükség ahhoz, hogy az adott katalizátort megszerezhessük. “Néhány Masterwork eléréséhez csak egy tevékenység szükséges, de lesz olyan, ami több lépésből fog állni. Ezek a feladatok változó nehézséggel érkeznek, és nem lesz befolyással az RNG…”

Destiny 2 - Az Exoticok egyre egzotikusabbak lesznek

Miután alkalmaztunk egy katalizátort, elindul például egy kill track, vagy orb gyűjtés, mint ahogy az a Legendary Masterwork fegyvereknél is történik. Különböző feladatokat kell teljesítenünk ahhoz, hogy fegyverünk elérje a végleges Masterwork állapotot, megnövelt statokkal és új perk bónuszokkal.

Amennyiben szeretnél mindig értesülni az újdonságokról és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el követni az Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába.