Destiny 2 – Az emberek 350 dollárt is megadnak a legjobb fegyverért

Nincs időd, hogy kifarmold a legjobb fegyvert a Destiny 2-ben? Semmi gond, hiszen némi anyagi ráfordítással megvásárolhatod magadnak.

Destiny 2 - Az emberek 350 dollárt is megadnak a legjobb fegyverért

A Redrix Claymore talán a legerősebb fegyver a Destiny 2-ben, legalábbis PvP-ben, hiszen semmi mással nem lehet olyan gyorsan megölni valakit, mint ezzel a fegyverrel. Ez a jutalom a masszív grindolásért, amit a legmagasabb Glory rank elérésekor szerezhetünk meg a Crucible-ben. Ráadásul hamarosan tovaszáll az egész a jövő hónapban, amikor új szezon indul. Mindez annyit jelent, hogy a játékosok előtt kemény munka áll, ha meg akarják szerezni addig a fegyvert. Vagy kipengetnek pár száz dollárt.

A Legendary Pulse Rifle az Outlaw és Desperado perkek miatt nagyon keresett. Az Outlaw csökkenti az újratöltési időt egy precíziós kill után és a Desperado növeli a tüzelési sebességet, ha az Outlaw effekt alatt töltjük újra a fegyvert. Amikor ezek a perkek találkoznak, akkor a szokásos DPS nagyban megnő, aminek következtében kevesebb mint egy másodperc alatt átküldhetjük a célpontot a másvilágra.

Destiny 2 - Az emberek 350 dollárt is megadnak a legjobb fegyverért

A játékosok túl vannak a matekon, ami azt az eredményt hozta, hogy nagyjából 440 meccset kell lejátszani, hogy megkapjuk a Claymore-t, abban az esetben ha 50/50 győzelem/vereség faktorral számolunk. A Bungie meg is erősítette, hogy eddig mindössze 8,750 játékos szerezte meg a fegyvert.

A Redrix Claymore megszerzéséhez szükséges több száz óra túl sok néhány játékos számára, így más játékosoknak fizetnek érte, hogy kifarmolják helyettük a fegyvert. Valódi pénzért vehetünk olyan szolgáltatást, aminek keretein belül más játékosok farmolják ki nekünk a fegyvert. Ezt jelenleg 349 dollár ellenében teszik meg nekünk az Epic Carry oldalán. Itt ígéretet tesznek rá, hogy biztosan megkapod a fegyvered 1-14 nap alatt és nem használnak semmilyen külsős programot, kizárólag kézzel dolgoznak. Meg is nyugodtam.

Természetesen ez a dolog ütközik mindennel, amivel csak lehet és elég hamar kitiltás járhat érte.

Amennyiben szeretnél értesülni az újdonságokról/érdekességekről és egy magyar közösséghez tartozni, ne felejtsd el likeolni a Destiny 2 Hungary facebook oldalát és csatlakozni csoportjába.