Destiny 2 – A Bungie népszerű Youtubereket kért fel a Destiny 2 történetének finomítására

A Bungie meghívta a népszerű Destiny Youtubereket és streamereket, hogy visszajelzéseikkel segítsék a Destiny 2 történetének alakulását.

Destiny 2 - A Bungie népszerű Youtubereket kért fel a Destiny 2 történetének finomítására

A találkozó Christopher Barrett játékigazgatóval, a történetért felelős csapattal a Bungie-tól és számos népszerű tartalomkészítő jelenlétében történt meg annak érdekében, hogy segítsenek megoldani a játék történetével kapcsolatban felmerült kérdéseket, és javaslatokat nyújtsanak be annak megoldására.

A Youtuber MyelinGames is jelen volt a jelentése alapján, ami megtalálható Redditen. Itt számos problémát és meglátást gyűjtöttek össze a játékosoktól a történetre vonatkozóan egy kérdőív segítségével, amit közel 5 ezren töltöttek ki. Nem lehet megmondani, hogy a Bungie mennyire fogja figyelembe venni a rajongók által felvetett pontokat, de talán végre ennek is eljön az ideje. A találkozó általános visszajelzések megosztásával kezdődött, majd szétoszlott a csapat több csoportra és mindegyik csoport számára külön fejlesztők álltak rendelkezésére. MyelingGames azt mondta, hogy közel állt hozzá hogy elhagyja a Youtube csatornáját még az ülés előtt, mert nem hitte hogy a Bungie komolyan veszi vagy időt fordít a történetre. Azonban megváltoztatta véleményét, miután beszélt Christopher Barrett-el és a történetért felelős csapattal. Elmondása szerint rendkívül nagy tiszteletben tartották azt amit mondott és odafigyeltek minden aggodalomra, ami elhangzott. Hozzátette azonban, hogy most már csak látnunk kell, ahogy érkeznek a változások.

A találkozó eredményét megtalálhatjátok a Reddit linken és ismét felcsillanhat a remény pislákoló lángja, hogy végre történik valami előrelépés ebben a kérdésben is.