Destiny 2FPS/TPSHírekKiemelt

Destiny 2 – A Bungie népszerű Youtubereket kért fel a Destiny 2 történetének finomítására

A Bungie meghívta a népszerű Destiny Youtubereket és streamereket, hogy visszajelzéseikkel segítsék a Destiny 2 történetének alakulását.

Destiny 2 - A Bungie népszerű Youtubereket kért fel a Destiny 2 történetének finomítására

A találkozó Christopher Barrett játékigazgatóval, a történetért felelős csapattal a Bungie-tól és számos népszerű tartalomkészítő jelenlétében történt meg annak érdekében, hogy segítsenek megoldani a játék történetével kapcsolatban felmerült kérdéseket, és javaslatokat nyújtsanak be annak megoldására.

A Youtuber MyelinGames is jelen volt a jelentése alapján, ami megtalálható Redditen. Itt számos problémát és meglátást gyűjtöttek össze a játékosoktól a történetre vonatkozóan egy kérdőív segítségével, amit közel 5 ezren töltöttek ki. Nem lehet megmondani, hogy a Bungie mennyire fogja figyelembe venni a rajongók által felvetett pontokat, de talán végre ennek is eljön az ideje. A találkozó általános visszajelzések megosztásával kezdődött, majd szétoszlott a csapat több csoportra és mindegyik csoport számára külön fejlesztők álltak rendelkezésére. MyelingGames azt mondta, hogy közel állt hozzá hogy elhagyja a Youtube csatornáját még az ülés előtt, mert nem hitte hogy a Bungie komolyan veszi vagy időt fordít a történetre. Azonban megváltoztatta véleményét, miután beszélt Christopher Barrett-el és a történetért felelős csapattal. Elmondása szerint rendkívül nagy tiszteletben tartották azt amit mondott és odafigyeltek minden aggodalomra, ami elhangzott. Hozzátette azonban, hogy most már csak látnunk kell, ahogy érkeznek a változások.

A találkozó eredményét megtalálhatjátok a Reddit linken és ismét felcsillanhat a remény pislákoló lángja, hogy végre történik valami előrelépés ebben a kérdésben is.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár