Destiny 2 – A Bungie kiadta a fejlesztési ütemtervét a közeljövőre vonatkozóan

A Bungie egy szépen összefoglalt fejlesztési ütemtervet készített a Destiny 2 elkövetkező néhány hónapban várható frissítéseiről. Maga az ütemterv még a január elején Christopher Barrett által hosszasan leírt tervek összefoglalása.

Destiny 2 - A Bungie kiadta a fejlesztési ütemtervét a közeljövőre vonatkozóan

Január 30-án érkezett az év első nagy frissítése, amiben bekerültek a játékba a Masterwork armorok és a raid jutalmak is felülvizsgálatra kerültek többek közt. A következő frissítés az 1.1.3 február 27-én várható és sok más mellett magával hozza a strike scoring-ot a Nightfall-ba, amit egyedi jutalmakkal is megspékelnek, de elképzelhető, hogy ez a része késni fog a dolognak. Ezek mellett még említésre méltó a public chat érkezése és az esély csökkentése, hogy kétszer egymás után ugyanolyan exotic felszerelést kapjunk.

Rá egy hónapra március 27-én érkezik majd az 1.1.4. Ez a frissítés a Crucible és Sandbox tartalmakra összpontosít majd. Megérkezik a 6v6 Iron Banner. A Crucible-t elhagyó játékosok pedig büntetésre számíthatnak majd. Csökkentik az esélyét, hogy ugyanarra a map-ra kerüljünk Crucible és Strike esetén. Itt még szerepel célként az Exotic fegyverek és páncélok egyensúlyi témaköre is, de csupán csak elméleti szinten. Ez is késhet.

A Destiny 2 harmadik tartalmi szezonja, ami az 1.2-vel indul majd, csak májusban élesedik. Ennél azért vannak olyan dolgok, amik csalódásra adhatnak okot, hogy csak májusban érkeznek meg. Ilyen például a privát Crucible meccsek megjelenése, a vault megnövelése, de a több emote viselésének lehetőségét is ide sorolhatjuk akár. Ide vannak belőve az Exotic Masterwork tárgyak is, amiket Chris Barrett egy korábbi fejlesztői naplóban 2018 őszére lőtt be.

Minden amit itt láthatsz, azt a Destiny 2 minden játékosa számára elhozzuk. Az érkezési idők változhatnak, de az itt felsorolt összes dolgon dolgozik a csapat. Ha bármelyik tartalom megváltozik, tudatni fogjuk veletek.

Christopher Barrett

Destiny 2 - A Bungie kiadta a fejlesztési ütemtervét a közeljövőre vonatkozóan

Ha további hírekre, érdekességekre vagy kíváncsi, ne felejtsd el likeolni a Destiny 2 Hungary Facebook oldalunkat. Csatlakozz csoportunkba is és légy te is a közösség része.