Destiny 2: A 4v4-es meccsek helyzete

A Destiny 2 bétájából hamar kiderült, hogy lesz még dolguk a fejlesztőknek bőven. A 4v4-es PvP meccsekről szeretnénk most ejteni pár szót.

Destiny 2: A 4v4-es meccsek helyzete

Mint minden csapatjátékra összpontosító PvP tartalomban, minden egyes játékos teljesítménye fontos, persze vannak olyan ritka esetek, amikor egy kimagasló tehetség képes kompenzálni. A Destiny 2 béta tesztelés során a 4v4-ben hamar felmerült egy jelentős probléma, mégpedig az, hogy egy leaver megpecsételi bármelyik meccs sorsát. Természetesem mivel ez még csak béta fázis, sokan valószínűleg nem veszik annyira komolyan, de azért annyira nem kéne elbohóckodni, hogy szinte minden 4v4 mérkőzésből legalább egy ember beragel és kilép. Ez általában biztos vesztést eredményez és persze időpocsékolást.

Destiny 2: A 4v4-es meccsek helyzete

A béta után remélhetően a Bungie elgondolkozik egy büntető rendszeren, ami majd elveszi a kilépő emberek kedvét. Az Overwatchban is volt hasonló probléma, de ott legalább a competitive módban megoldotta a Blizzard. Tapasztalataink szerint, jelen állapotában élvezhetetlen a 4v4, és mindenképp változtatásokat igényel a hivatalos megjelenés idejére.

Bizonyára sokan részt vettetek a mostani konzolos béta tesztelésben, ami ma éjjel ér véget, és talán ti is összefutottatok ezzel a problémával. Reméljük a Bungie hallgatni fog a játékosok panaszaira, ötleteire.